Jogos, hogy ki vagyok akadva?
Figyelt kérdés
Mai szitu.16hós baba elaltatva.Àllok a zuhany alatt,hajmosàs stb.Manó elkezdett ordìtani.Màsfèl óraig probàltam visszaaltatni,de nem ment.Ma mèg fõznöm kell.ÈS nagyon fàradt vagyok.Mèg soha sehol nem voltam a babàm nèlkül sehol.Csak hivatalokba intèzkedni.Nem mentem nèzelödni,vagy baràtnökkel valahova.Nem voltunk a pàrommal kettesben együtt valahol,vagy csak ûgy itthon el ketten.Ha intèzkedni kell valahol,a pàrommal oldjuk meg.Mèg soha nem vittel el egyszer sem anyukàm a manót egy fèl óràra sem.Vannak napok amikor kikèszülök,hogy csak egy pici szünetet kèrjek valakitöl.Imàdom a manót,ö az èletem.De anyukàm....Èn ezt nem igy kèpzeltem.Eszèbe sem jut senkinek,hogy nem csak akkor kell vigyàzni rà,amikor a bankba,vagy hibatalba kell rohannunk intèzkedni.Jól van ez igy?Tesómnak,ès anyukàmnak màr tèl óta kõnyörgök,hogt ha van egy kis idejük,jöjjenek elhad csinàljam a dolgom picit.Mèg mindig nem èrtek ide,pedig szeretik a babôkàt.2014. márc. 28. 14:02
51/51 anonim válasza:
Na innen már máshogy áll a dolog. Szóval te segítetted őket, ők meg magadra hagytak a bajban. Akkor a tanulság az, hogy anyukád, tesód ezentül nélküled kell hogy boldoguljanak, mert én egy szalmaszálat nem tennék értük keresztbe,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!