Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogos, hogy ki vagyok akadva?

Jogos, hogy ki vagyok akadva?

Figyelt kérdés
Mai szitu.16hós baba elaltatva.Àllok a zuhany alatt,hajmosàs stb.Manó elkezdett ordìtani.Màsfèl óraig probàltam visszaaltatni,de nem ment.Ma mèg fõznöm kell.ÈS nagyon fàradt vagyok.Mèg soha sehol nem voltam a babàm nèlkül sehol.Csak hivatalokba intèzkedni.Nem mentem nèzelödni,vagy baràtnökkel valahova.Nem voltunk a pàrommal kettesben együtt valahol,vagy csak ûgy itthon el ketten.Ha intèzkedni kell valahol,a pàrommal oldjuk meg.Mèg soha nem vittel el egyszer sem anyukàm a manót egy fèl óràra sem.Vannak napok amikor kikèszülök,hogy csak egy pici szünetet kèrjek valakitöl.Imàdom a manót,ö az èletem.De anyukàm....Èn ezt nem igy kèpzeltem.Eszèbe sem jut senkinek,hogy nem csak akkor kell vigyàzni rà,amikor a bankba,vagy hibatalba kell rohannunk intèzkedni.Jól van ez igy?Tesómnak,ès anyukàmnak màr tèl óta kõnyörgök,hogt ha van egy kis idejük,jöjjenek elhad csinàljam a dolgom picit.Mèg mindig nem èrtek ide,pedig szeretik a babôkàt.
2014. márc. 28. 14:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Igaza van elvárni semmit sem lehet, ha felajánlja megköszönheted ha nem akkor nem.
2014. márc. 28. 19:30
 32/51 anonim ***** válasza:
41%

a bajban vagyok meg gyerekem van kicsit más

Nem fogom elvárni, hogy munka után még jöjjön át! Talán el kéne gondolkozni miért nem akar neki senki segíteni?! Kicsit magába nézni!

Mert lesz egy normális férjem, nem úgy mint a kérdezőnek, akire majd rá lehet bízni!

2014. márc. 28. 19:30
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek a válaszok már kezdenek nem a segítségről és a jóindulatról szólni...!
2014. márc. 28. 19:36
 34/51 anonim ***** válasza:
68%

Én az ilyen kérdésekben azt nem értem, hogy anya elfárad oké, az apa is elfáradt oké, de a nagyszülő és a testvér miért ne fáradhatna el ugyan úgy a munkába mint az apa?

És igen igaza van az egyik válaszolónak kérdező te mennyit segítesz anyukádnak és a testvérednek? Mert ugye csak azt várhatom el, amit viszonozni is tudok?

35/51 anonim ***** válasza:
92%

"Mert lesz egy normális férjem, nem úgy mint a kérdezőnek, akire majd rá lehet bízni!"

Tehát sem férjed, sem gyermeked. Igazán hiteles válaszoló vagy. Nem baj, majd felnősz az álomvilágból...

36/51 anonim ***** válasza:
41%
ja az álom, hogy elvárhassam a társamtól, hogy heti 1-2 estére vigyázzon a kicsire amíg elmegyek ide-oda...AZTA!!!! vagy ha nem akkor figyelj, nagy ötlet jön: bébiszittert hívok!
2014. márc. 28. 19:38
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülő 4 órás munkában van, tesó munkanélküli... Az én anyám nem 4 órában dolgozik, hanem a sokszorosában, mivel orvos. De úgy kell leállítani, mert állandóan szaladna az unokájához.
2014. márc. 28. 19:38
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kedvesem, nem az az álom. Hanem az, hogy fogalmad nincsen, hogy mennyire ki tudsz merülni a gyerekneveléstől, az otthonlevéstől, a monotóniától stb. És mennyire jól esik majd, hogy a pároddal, már több mint egy éve egy órát sem tudtál sehova elmenni.. Majd meglátjuk...
2014. márc. 28. 19:40
 39/51 anonim ***** válasza:
25%
akkor leírom 20×-ra is van ez a bébiszitter dolog, felhívom, vagy körbeérdeklődök és kész nem igaz hogy havi 2× nincs rá pénz? az más, ha a férjnek nincs kedve, mert az asszony hisztizik állandóan!
2014. márc. 28. 19:42
 40/51 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon megnéznélek, hogy mennyire fogsz te hisztizni:) Sok sikert:)
2014. márc. 28. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!