Ti mit szólnátok ha anyósotok megpofozná a babátokat?
Ha ezen a hozzászólásomon kissé felkaptad a vizet, ok nélkül, akkor el tudom képzelni, hogy azon hogy felkapod, ha 20x (nem 20 db) kell rászólni a gyerekre....ráütsz. A mérték mindegy, de megütöd. Ő ezt látja, hogy ez megoldás. Először majd a korabelieken próbálja ki, erre nem gondolsz?
Ilyen pici gyereknél akkor sem elintézési mód. Ezzel nem lehet tekintélyt kovácsolni, csak megvetést. Tapasztalatból tudom, elvagyok apámmal, de nem felejtek, pedig nem agyba főbe vert, hanem nevelő célzattal. Semmit nem ért el vele, csak azt hogy elfogadom, hogy ő az apám. Hát én nem szeretnék az lenni a gyerekem szívében, ami ő nekem.
Érdekes módon sógornőm gyerekei is ilyen "angyali" gyereke.... és még jó pár barátnőmé. Anyósom meg mást sem mond, hogy nekünk könnyű, mert ilyenek, ja maguktól. Idő és energia, de azért vagyok itthon vele, hogy példát és irányt mutassak már most.
Majd meglátjuk az idő kit igazol.
Más elvek is vannak. De ezeket is le lehet írni. Tudom, hogy lesz dackorszak, életkori sajátosság.
:) köszönöm.
Nem tudom, miért nekem magyarázkodsz.
A legyintés, rácsapás, verés nem megoldás. Agresszió agressziót szül, előbb utóbb, mert ez az. Mert úgy érzi, aki üt, hogy nincs más eszköze. Pedig mindig van, csak nem tud róla. Attól még van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!