Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szólnátok ha anyósotok...

Ti mit szólnátok ha anyósotok megpofozná a babátokat?

Figyelt kérdés
tegnap a 19 hónapos fiam lelökte igaz direkt anyósom távirányítóját az asztalról erre ő visszakézből megpofozta a fejét!megmondtam neki hogy ezt nagyon nem kelett volna!elvettem tőle és átmentünk a mi szobánkba.mondtam a páromnak hogy mi történt erre annyit mondott hogy ez nem volt szép dolog tőle.mondtam neki hogy ennyit tudsz mondani?erre azt mondta hogy nem volt ott ,nem látta akkor mit mondjon??teljesen ki vagyok.nagyon összevesztem a párommal tegnap.hogyan pofozhatja fel anyósom a fiamat???soha többet nem bízom rá egy percre sem.sajnos elköltözni nem tudunk,ugy hogy együtt kell vele laknom.olyan ideges vagyok,aludni sem tudtam.lehet csúnyán hangzik de legsztívesebben falhoz vágnám anyósomat. ezek után hogyan lakjunk együtt?ha csak meglátom elkap a harag és fel tudnám pofozni!!
2014. febr. 13. 08:08
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
63%

Ha ezen a hozzászólásomon kissé felkaptad a vizet, ok nélkül, akkor el tudom képzelni, hogy azon hogy felkapod, ha 20x (nem 20 db) kell rászólni a gyerekre....ráütsz. A mérték mindegy, de megütöd. Ő ezt látja, hogy ez megoldás. Először majd a korabelieken próbálja ki, erre nem gondolsz?

Ilyen pici gyereknél akkor sem elintézési mód. Ezzel nem lehet tekintélyt kovácsolni, csak megvetést. Tapasztalatból tudom, elvagyok apámmal, de nem felejtek, pedig nem agyba főbe vert, hanem nevelő célzattal. Semmit nem ért el vele, csak azt hogy elfogadom, hogy ő az apám. Hát én nem szeretnék az lenni a gyerekem szívében, ami ő nekem.

Érdekes módon sógornőm gyerekei is ilyen "angyali" gyereke.... és még jó pár barátnőmé. Anyósom meg mást sem mond, hogy nekünk könnyű, mert ilyenek, ja maguktól. Idő és energia, de azért vagyok itthon vele, hogy példát és irányt mutassak már most.

Majd meglátjuk az idő kit igazol.

Más elvek is vannak. De ezeket is le lehet írni. Tudom, hogy lesz dackorszak, életkori sajátosság.

2014. febr. 15. 21:09
 52/56 anonim ***** válasza:
Nem verem,egyszer-kétszer rálegyintettem a kezére vagy a fenekére.Téged vertek az más dolog,és ne oktass ki,mert nincs igazad,legfőképp azért sem mert nem ismersz és mert nem tudsz szöveget értelmezni sem.Azon akadtam ki,hogy előadtad neked egy angyali gyereked van te milyen csúcsszuper szülő vagy bennem van a hiba mert a gyerekem nem csinálja elsőre amit mondok neki.
2014. febr. 15. 21:13
 53/56 anonim ***** válasza:
Még annyit már 3 éves nem bánt senkit,sosem bántott,és egy kezemen meg tudom számolni,hányszor jutottunk el a legyintésig,más elveink vannak még ki akarsz oktatni,ne tedd oktasd a gyereked,én ismerem a gyerekem te a tiedet,nem látsz bele más életébe ahogy a barátnőidébe és a sógornődébe sem,ki tudja simán rácsaptak már a gyerek kezére csak nem hangoztatják,mert tudják,hogy kioktatnád Őket,hiszen te baromira tapasztalt vagy,és mindent tudsz.
2014. febr. 15. 21:19
 54/56 anonim ***** válasza:
55%

:) köszönöm.

Nem tudom, miért nekem magyarázkodsz.

A legyintés, rácsapás, verés nem megoldás. Agresszió agressziót szül, előbb utóbb, mert ez az. Mert úgy érzi, aki üt, hogy nincs más eszköze. Pedig mindig van, csak nem tud róla. Attól még van.

2014. febr. 15. 22:09
 55/56 anonim ***** válasza:
Irónikusan mondtam.Nem magyarázkodom,csak próbálom eljuttatni az agyadig,hogy ne okoskodj,elméletben könnyű okosnak lenni,és látatlanul.
2014. febr. 15. 22:18
 56/56 anonim ***** válasza:
Tényleg kár ezen vitatkozni, hogy kinek milyen gyereke. Míg egy gyerekem volt én is azt mondtam, hogy a türelmes voltam vele ,azért lett ilyen jó gyerek, na a dackorszakról nem beszélek, mert ott aztán én is csaptam már rá a fenekére, viszont a nagy lány után ikreim születtek és ugyanúgy bánok velük is és egyikük simán földhöz vágta magát már 1 évesen és most lesznek 2 évesek, de egy jó ideje ha nem tetszik valami neki, akkor beleharap a másikba, pedig elhihetitek, hogy nevelő szándákkal nem szoktam őket harapdálni. NAgyon fontos a jó példa mutatás és igazából bárhová elmehetünmk velük nincs gond, de ha bemérgesedik olyan dolgokat tud produkélni amit nem lát tőlünk.
2014. febr. 17. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!