Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szólnátok ha anyósotok...

Ti mit szólnátok ha anyósotok megpofozná a babátokat?

Figyelt kérdés
tegnap a 19 hónapos fiam lelökte igaz direkt anyósom távirányítóját az asztalról erre ő visszakézből megpofozta a fejét!megmondtam neki hogy ezt nagyon nem kelett volna!elvettem tőle és átmentünk a mi szobánkba.mondtam a páromnak hogy mi történt erre annyit mondott hogy ez nem volt szép dolog tőle.mondtam neki hogy ennyit tudsz mondani?erre azt mondta hogy nem volt ott ,nem látta akkor mit mondjon??teljesen ki vagyok.nagyon összevesztem a párommal tegnap.hogyan pofozhatja fel anyósom a fiamat???soha többet nem bízom rá egy percre sem.sajnos elköltözni nem tudunk,ugy hogy együtt kell vele laknom.olyan ideges vagyok,aludni sem tudtam.lehet csúnyán hangzik de legsztívesebben falhoz vágnám anyósomat. ezek után hogyan lakjunk együtt?ha csak meglátom elkap a harag és fel tudnám pofozni!!
2014. febr. 13. 08:08
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
89%

Pedig tényleg csak az elköltözés lenne a megoldás, szerintem nem egészséges dolog a szülőkkel együtt élni ha már saját családod van, pláne akkor, ha ennyire nem egyeznek az elveitek gyereknevelés terén.

Én nem adok igazat anyósodnak, nincs joga megpofozni a te gyerekedet, pláne nem egy babát. Ha semmiképp nem oldható meg az elköltözés, akkor gondoskodj róla, hogy ilyesmi többet ne fordulhasson elő, ne bízd a gyereked anyósodra, és ha a közelében van akkor is legyél mindig ott.

2014. febr. 13. 08:49
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció! Ez a lényeg, és mindkét részről kimaradt.

Anyósodnak tilos ütnie, a gyerekre rá kell szólni, előbb-utóbb megérti.

Viszont te is ilyen vagy, "legszívesebben falhoz vágnám anyósomat" illetve "ha csak meglátom elkap a harag és fel tudnám pofozni".

Beszéljétek meg!

2014. febr. 13. 08:51
 13/56 anonim ***** válasza:
31%
Akkor menjél dolgozni és költözz el! Ja azt neeeem :D
2014. febr. 13. 08:51
 14/56 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó hogy te megértesz!az a helyzet hogy én is ott voltam amikor megpofozta!!!!és mindezt azért tette mert a fiam lelökte a távírányítót!tudom hogy nem egézséges együtt lakni!én elmennék albérletbe is de a párom nem akar hiába beszélek neki!az én szüleim vagyis csak apukám van de ő 300 km-re lakik tőlem.
2014. febr. 13. 08:52
 15/56 A kérdező kommentje:
illetve 8:49 esnek szólt
2014. febr. 13. 08:53
 16/56 anonim ***** válasza:
60%
Én a 11-es válaszolóval értek egyet. Akár ott laknak akár nem, nehogy már arcon üthessen egy kisgyereket az anyós. Természetesen valahogy rá kellene beszélned a párod, hogy költözzetek el, mert ez így nem egészséges, de a gyereket ütni addig sem lehet. Itt nem egy fenékre vagy kézre csapásról van szó, hanem méregből történő felpofozásról, amit nem szabad.
2014. febr. 13. 08:58
 17/56 anonim ***** válasza:
85%

Egy kérdésem lenne hozzád, kérdező!

Hogyan képzeled el az életeteket egy év, két év, 50 év múlva?

Azt látom, hogy alig van jó válasz neked! Főleg azokat nem szereted, akik a probléma tartós megoldására tesznek javaslatot! Szerinted a kiskamasz visszabeszélős gyerekedet jobban el fogja viselni az agresszív anyósod? Vagy mindig a nyomában leszel akkor is a gyereknek?

2014. febr. 13. 08:58
 18/56 A kérdező kommentje:
na álljunk már meg egy percre 17-es!azért az nem úgy van ahogy te írod!nekem van jó válasz,csak sokan anyósomat sajnálják meg idős,feszült és ezért ütötte meg a gyerekemet.hát ezt nem lehet arra fogni hogy idős stb... úgy képzelem el a jővőmet hogy külön lakunk csak 3-an.mint írtam én költöznék!!!!lehet hogy amikor kiskamasz lesz is lesz pimasz időszaka mint minden gyereknek,de nehogy már ez feljogosítsa anyósomat hogy megüsse a gyerekemet!!!!!!
2014. febr. 13. 09:07
 19/56 anonim ***** válasza:
71%
Hűű mekkorát ordítottam volna az anyósomra!!! Mellesleg a gyerek így nem fog az anyósban megbízni. Gondolom a távirányítónak nem lett semmi baja. Ilyen csip-csup dolgokért rácsapni egy gyerekre, nagyon durva. Főleg hogy az ilyen picik még nem rosszindulatból csinálnak ilyesmit, csak fel akarta hívni magára a figyelmet. Ha nem tudtok máshová költözni, én lehet hogy elkezdeném "szívatni" az anyósomat, amikor a gyerek pl oda akar hozzá menni, mondanám hogy: ne menj, a mama nem szereti ha piszkálod a ruháját/lábát, a végén még kikapsz tőle. Lehet hogy észrevenné magát.
2014. febr. 13. 09:12
 20/56 anonim ***** válasza:
39%
Miért titeket mi jogosít fel, arra, hogy zavarjátok az anyósod nyugalmát????
2014. febr. 13. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!