Ti mit szólnátok ha anyósotok megpofozná a babátokat?
Pedig tényleg csak az elköltözés lenne a megoldás, szerintem nem egészséges dolog a szülőkkel együtt élni ha már saját családod van, pláne akkor, ha ennyire nem egyeznek az elveitek gyereknevelés terén.
Én nem adok igazat anyósodnak, nincs joga megpofozni a te gyerekedet, pláne nem egy babát. Ha semmiképp nem oldható meg az elköltözés, akkor gondoskodj róla, hogy ilyesmi többet ne fordulhasson elő, ne bízd a gyereked anyósodra, és ha a közelében van akkor is legyél mindig ott.
2014. febr. 13. 08:49
Kommunikáció! Ez a lényeg, és mindkét részről kimaradt.
Anyósodnak tilos ütnie, a gyerekre rá kell szólni, előbb-utóbb megérti.
Viszont te is ilyen vagy, "legszívesebben falhoz vágnám anyósomat" illetve "ha csak meglátom elkap a harag és fel tudnám pofozni".
Beszéljétek meg!
2014. febr. 13. 08:51
Akkor menjél dolgozni és költözz el! Ja azt neeeem :D
2014. febr. 13. 08:51
14/56 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó hogy te megértesz!az a helyzet hogy én is ott voltam amikor megpofozta!!!!és mindezt azért tette mert a fiam lelökte a távírányítót!tudom hogy nem egézséges együtt lakni!én elmennék albérletbe is de a párom nem akar hiába beszélek neki!az én szüleim vagyis csak apukám van de ő 300 km-re lakik tőlem.
15/56 A kérdező kommentje:
Én a 11-es válaszolóval értek egyet. Akár ott laknak akár nem, nehogy már arcon üthessen egy kisgyereket az anyós. Természetesen valahogy rá kellene beszélned a párod, hogy költözzetek el, mert ez így nem egészséges, de a gyereket ütni addig sem lehet. Itt nem egy fenékre vagy kézre csapásról van szó, hanem méregből történő felpofozásról, amit nem szabad.
2014. febr. 13. 08:58
Egy kérdésem lenne hozzád, kérdező!
Hogyan képzeled el az életeteket egy év, két év, 50 év múlva?
Azt látom, hogy alig van jó válasz neked! Főleg azokat nem szereted, akik a probléma tartós megoldására tesznek javaslatot! Szerinted a kiskamasz visszabeszélős gyerekedet jobban el fogja viselni az agresszív anyósod? Vagy mindig a nyomában leszel akkor is a gyereknek?
2014. febr. 13. 08:58
18/56 A kérdező kommentje:
na álljunk már meg egy percre 17-es!azért az nem úgy van ahogy te írod!nekem van jó válasz,csak sokan anyósomat sajnálják meg idős,feszült és ezért ütötte meg a gyerekemet.hát ezt nem lehet arra fogni hogy idős stb... úgy képzelem el a jővőmet hogy külön lakunk csak 3-an.mint írtam én költöznék!!!!lehet hogy amikor kiskamasz lesz is lesz pimasz időszaka mint minden gyereknek,de nehogy már ez feljogosítsa anyósomat hogy megüsse a gyerekemet!!!!!!
Hűű mekkorát ordítottam volna az anyósomra!!! Mellesleg a gyerek így nem fog az anyósban megbízni. Gondolom a távirányítónak nem lett semmi baja. Ilyen csip-csup dolgokért rácsapni egy gyerekre, nagyon durva. Főleg hogy az ilyen picik még nem rosszindulatból csinálnak ilyesmit, csak fel akarta hívni magára a figyelmet. Ha nem tudtok máshová költözni, én lehet hogy elkezdeném "szívatni" az anyósomat, amikor a gyerek pl oda akar hozzá menni, mondanám hogy: ne menj, a mama nem szereti ha piszkálod a ruháját/lábát, a végén még kikapsz tőle. Lehet hogy észrevenné magát.
2014. febr. 13. 09:12
Miért titeket mi jogosít fel, arra, hogy zavarjátok az anyósod nyugalmát????
2014. febr. 13. 09:12
Kapcsolódó kérdések: