Autósülésben vagy mózeskosárban (autóba beköthető) hoznátok haza a babátokat?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 17:17
1/18 anonim válasza:
Bébihordóban. Én úgy tudom, hogy nálunk nincs engedélyezve autóba a mózeskosár, de lehet, hogy tévedek.
2/18 A kérdező kommentje:
Ilyen babakocsim van,amihez autóba beköthető mózeskosár van:
2014. jan. 29. 17:31
3/18 anonim válasza:
Ezek szerint a babakocsihoz nincsen hordozó (mint a képen), csak mózes?
Ha mózesbe rakod, akkor egy nagy fékezésnél összecsúszik benne a baba szerintem. :/
5/18 anonim válasza:
Mi baba hordozót használunk a kocsiban, abban is hoztuk haza. Mózes használható autóban ha abban 5 pontos biztonsági őv rendszer van plusz külön mózes bekötő őv rendszer is kell a kocsiba. Én főleg azért nem szeretem a mózest autóba használni (mienk is beköthető) mert nagyon sok helyet foglal, és senki nem tud már hátra ülni. Bekötni is két oldalról kell így ezért sem lehet mellé ülni.
6/18 anonim válasza:
Mózesban hoztuk és most is abban fogjuk. Abban is beköthető a gyerek mint a hordozóban, csak ebben legalább fekszik, nem csúszik sehova.
7/18 anonim válasza:
Mármint a meózesbe kell 5 pontos őv (ami fékezés esetén is a mózesben tartja a babát és nem csúszik sehova) , és az autóba plusz őv rendszer kell a mózeshez.
8/18 anonim válasza:
Isofixes bebihordozoban. Nekunk is bekotheto a mozes,de az isofix miatt stabilabb es biztonsagosabb a hordozo.
9/18 anonim válasza:
Ha rendes hordozód van és benne van a bébi szűkítő, beállítod rendesen az övet, akkor abban se csúszkál sehová a gyerek. Legalábbis az enyémek nem csúszkáltak sose.
10/18 A kérdező kommentje:
Autósülés és mózes is van a babakocsimhoz. Holnap kipróbáljuk,hogy fér el az autóban meg utánakérdezek a szülészeten,hogy ott mit preferálnak :)
2014. jan. 29. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!