Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szólnátok ha anyósotok...

Ti mit szólnátok ha anyósotok megpofozná a babátokat?

Figyelt kérdés
tegnap a 19 hónapos fiam lelökte igaz direkt anyósom távirányítóját az asztalról erre ő visszakézből megpofozta a fejét!megmondtam neki hogy ezt nagyon nem kelett volna!elvettem tőle és átmentünk a mi szobánkba.mondtam a páromnak hogy mi történt erre annyit mondott hogy ez nem volt szép dolog tőle.mondtam neki hogy ennyit tudsz mondani?erre azt mondta hogy nem volt ott ,nem látta akkor mit mondjon??teljesen ki vagyok.nagyon összevesztem a párommal tegnap.hogyan pofozhatja fel anyósom a fiamat???soha többet nem bízom rá egy percre sem.sajnos elköltözni nem tudunk,ugy hogy együtt kell vele laknom.olyan ideges vagyok,aludni sem tudtam.lehet csúnyán hangzik de legsztívesebben falhoz vágnám anyósomat. ezek után hogyan lakjunk együtt?ha csak meglátom elkap a harag és fel tudnám pofozni!!
2014. febr. 13. 08:08
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
71%
Nem akarlak megbántani, de te is azt írod hogy legszívesebben felpofoznád az anyóst és ahogy kiveszem a soraidból nem is állsz messze tőle. Nálam például volt olyan, hogy ismerős gyerek ott ült az ölembe ő is hasonló korabeli lehetett mint a fiad és harapott akkorát belém, pedig tudta jól hogy nem szabad, hogy automatikusan visszakézből rávertem egy jó nagyot a szájára. Nem terveltem ki előre hogy na most odaverek, csak hirtelen ezt a reakciót váltotta ki. Nem lett semmi baja tőle, kicsit megilletődött és annyi. Azóta eszébe nem jutna, hogy megharapjon. Másokat harapdált ugyanúgy, hiába szólnak rá az anyjáék. Szóval én azt mondom hogy néha egy nevelő jellegű odalegyintéstől nem lesz baja. Nem azt mondom, hogy agyon kell verni a gyereket, de van olyan gyerek akinek néha nem árt. Le lehet pontozni, de én így gondolom. Én a mai napig emlékszek mikor olyan 9 év körüli lehettem és a kajapénzt körömlakkra költöttem, meg loptam a szomszéd boltból kis ceruzákat anyám úgy elvert, aztán apámtól is kaptam a hazugságért meg a lopásért akkorát, hogy majd egy hétig nem mehettem suliba, mert szégyelltem a kék-zöld foltjaimat utólag azt mondom, hogy igen ez kellett, mert azóta eszembe nem juta bármit is elemelni 30 évesen. Ha csak leültetnek és szép szóval elbeszélgetnek velem, tudom hogy nem érdekelt volna. Párom gyerekét 3 év alatt egyszer sikerült nekem is felképelni. Amikor már hónapokon keresztül mondom neki, hogy nem megyünk át a zebrán csak ha zöld a lámpa. Szétnézünk mielőtt átmegyünk stb...persze hogy mint a bolond ész nélkül rohangált, 2 percre nem maradt nyugton, ökörködött a zebrán. Hiába mondtam neki szépen, beszélgettem el vele hogy nem szabad. Egy adandó alkalommal mikor megint ész nélkül ment át visszarántottam és kapott egy taslást. Azóta érdekes tudja hogy hogy kell normálisan átmenni. Úgy voltam vele inkább egy füles, minthogy legközelebb az autó üsse el. Szóval én azért nem harapnám le az anyós fejét. Megkérheted, hogy máskor ne legyen ilyen, de gondolom nem rendszeresen veri az unokáját. Mind csak megbeszélés kérdése, de én úgy gondolom te nem csak ez az egy eset miatt orrolsz az anyóspajtásra. Tiszteld amiért nem az utcán kell legyetek, amiért neked is és az unokádnak is van hol laknia, mert ahogy írod te nem támaszkodhatsz jelenleg sok családtagra. Szóval próbálj vele jóba lenni, megbeszélni ha gond van de ne puffogj ilyeneken. És próbáljatok minél hamarabb elköltözni, mert ez nektek is gond, meg jogosan zavarhatja őt is hogy még ilyen idősen is ott laktok a "nyakán".
2014. febr. 13. 10:21
 32/56 anonim ***** válasza:

24es vok,igen,megértem,azért jelezhette vna neki,h ez nem tetszik,ne csináljon többet ilyet

ha azt mondta,akkor erre nem foghatja

nem is tudjuk,h mekkora területen élnek,ha 50nm,akkor lehet gázabb a szitu,de 100m2-en már annyira nem zavarják egymást

2014. febr. 13. 10:28
 33/56 anonim ***** válasza:

én most a szüleimmel élek 100nm2-en, de nem szülnék ide, mert egy fürdőszoba van, és egy szobában legyek a gyerekkel?

kösz nem

2014. febr. 13. 10:30
 34/56 A kérdező kommentje:
de elmegyek dolgozni!kár volt ide kiírnom a problémámat!még én vagyok a rossz amiért megorroltam anyósomra amiért megpofozta a fiamat!!hát köszönöm szépen!nem a fenekére csapott hanem megpofozta!!!!nem gondoltam volna hogy egyesekben ennyi emberség szorult hogy még én vagyok a rossz és szegény anyósom aki pofozza a gyerekemet ő a jó!!!hát ebből nem kérek!!!és aki szerint egy két pofontól nem lesz baja a gyereknek,azokra kíváncsi lennék hogyha az ő gyereküket ütnék meg mit szólnának hozzá%vagy épp ők pofozzák a saját gyereküket!!!szép világot élünk hogy az a jó ember aki megpofozza a gyereket!!!!ennyit egyes emberekről!!!!!
2014. febr. 13. 10:32
 35/56 A kérdező kommentje:
akik támogatni és megérteni próbáltak azoknak köszönöm!!!!!
2014. febr. 13. 10:33
 36/56 anonim ***** válasza:
72%
31-es vagyok! Kedves kérdező, Te azt kérdezted mi a véleményünk, hogy az anyós megpofozta a gyerekedet. Szóval ne is haragudj, de miért vagy megsértődve mikor mi is a véleményünket írtuk meg. Mindenki máshogy neveli a gyerekét. Az ami neked normális lehet másnak fura és fordítva. Aláírom sokat csak rosszindulatúan reagáltak, főleg akik azon gúnyolódnak hogy nem mész el dolgozni stb. De a véleményem az, hogy nem történt olyan nagy tragédia, mint ahogy azt te megéled. És a kérdésre válaszolva hogy mit szólnék, ha az anyós megpofozná a gyerekem a válaszom az, hogy sajnos az anyósom már nem él, de ha mondjuk a gyerekem azzal szórakozna hogy direkt a földhöz vagdossa a tv kapcsolót és apósom esetleg adna neki egy pofont nem akadnék ki. Mondanám neki esetleg hogy papa nem így kellene nevelni a gyereket, de nem csinálnék belőle ekkora balhét, nem uszítanám páromat az apósom ellen. Ha bajom van az apóssal akkor a képébe vágom, hogy ezt meg ezt nem így kellene és kész. Utána béke van. Ha rendszeresek ezek a pofozgatások akkor más a helyzet, de ha tényleg olyan elviselhetetlen lenne az anyós és ütné verné a gyereket már rég nem laknék ott, mert azt már nem hagynám én se.
2014. febr. 13. 10:45
 37/56 anonim ***** válasza:
77%

31-es! Azért egy kilenc éves és egy 19 hónapos között van ám különbség. Egy 19 hónaposnál életkori sajátosság a rosszaság. Most fedezik fel a saját és a szülők határait.

Én őszintén megmondom akkorát húztam volna be anyósnak csak úgy reflexből, hogy biztosan meggondolná a következő legyintését. Az erőviszonyok kb. ugyan olyanok mint ő és a kisgyerek felállásában. De ismerve magamat abban is biztos vagyok, hogy öt percen belül pakoltam volna össze a holmimat és a gyereket és hagytam volna ott az egész bandát.

2014. febr. 13. 10:47
 38/56 anonim ***** válasza:
25%
ja meg kellett volna ütnie anyóst, aztán mehetettet volna az utcára :)
2014. febr. 13. 10:49
 39/56 anonim ***** válasza:
73%
Nem hinném, hogy erőszakra erőszak a jó válasz. Megdobnak kővel, dobd vissza kettővel, vagy mi?:)
2014. febr. 13. 11:01
 40/56 anonim ***** válasza:
87%
A pofozással nem értek egyet és én nem hagytam volna szó nélkül. Jó pár válaszoló, írta menjd dolgozni, miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenki Budapesten és nagyvárosban lakik, nem mindenhol terem bölcsőde minden bokorban. Itt ahol mi élünk 30 km körzetben 1 blcsi van 25 férőhellyel.
2014. febr. 13. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!