Ti mit szólnátok ha anyósotok megpofozná a babátokat?
24es vok,igen,megértem,azért jelezhette vna neki,h ez nem tetszik,ne csináljon többet ilyet
ha azt mondta,akkor erre nem foghatja
nem is tudjuk,h mekkora területen élnek,ha 50nm,akkor lehet gázabb a szitu,de 100m2-en már annyira nem zavarják egymást
én most a szüleimmel élek 100nm2-en, de nem szülnék ide, mert egy fürdőszoba van, és egy szobában legyek a gyerekkel?
kösz nem
31-es! Azért egy kilenc éves és egy 19 hónapos között van ám különbség. Egy 19 hónaposnál életkori sajátosság a rosszaság. Most fedezik fel a saját és a szülők határait.
Én őszintén megmondom akkorát húztam volna be anyósnak csak úgy reflexből, hogy biztosan meggondolná a következő legyintését. Az erőviszonyok kb. ugyan olyanok mint ő és a kisgyerek felállásában. De ismerve magamat abban is biztos vagyok, hogy öt percen belül pakoltam volna össze a holmimat és a gyereket és hagytam volna ott az egész bandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!