Ti ki vittétek úgy a babátokat sétálni amikor már kézen fogva lépegetett?
Ne haragudj, de nem kellene sétáltatnod. Tudom, tetszik neki, meg nyújtózkodik biztosan, de nem teszel vele neki jót. Önmaga kell elindulnia, hidd el tapasztalat. A nevelt kislányomat is így kézen fogva vezetgették, egy métert nem mászott, és semmi egyensúlyérzéke nincs sajnos.
Tehát a kérdésedre a válasz nem, nem vinném így ki..:-/
Nem, mert soha nem vezetgettuk kezenfogva, lakasban sem, nem tesz jot a fejlodesenek, ha raerez az izere abba fogja hagyni a maszast!
A kisfiam is lepegetett mar ilyen idosen, sot ha megszerezte a porszivot akkor szaladt is ahogy tolta, kulonben maszott, es ha butorban vagy mashol fel tudott kapaszkodni akkor ott lepegetett, korbejarkalta a dohanyzoasztalt stb de soha nem fogtuk meg a kezet hogy jarassuk, es masnak sem engedtem meg, anyosnak is ez lett volna a maniaja hogy "setaljunk".
Kérdező, azért pontoztad le a hasznos válaszom, mert a védőnőd hülyeséget mondott neked??
Akkor vezetgesd csak, majd jól tönkreteszed vele a gerincét és hátráltatod a mozgásfejlődését.
1. voltam és én meg mint gyógymasszőr javasoltam neked a "hülyeséget"....
4-es vagyok ujra. Minden elottem valaszolonak tokeletesen igaza van, szerintem fogadd meg a tanacsokat!
Amit meg hozzatennek, a rendes fejlodes akadalyoztatasan tul, hogy meg fogsz bolondulni ha mar most "kiszoktatod" a babakocsibol. Amikor majd tenyleg elindul es szalad esz nelkul, mert meg kicsi lesz akkor fegyelmezni, es nem fogod tudni beletenni a babakocsiba pedig hidd el az lesz minden vagyad :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!