Ti mit szólnátok ha anyósotok megpofozná a babátokat?
Figyelt kérdés
tegnap a 19 hónapos fiam lelökte igaz direkt anyósom távirányítóját az asztalról erre ő visszakézből megpofozta a fejét!megmondtam neki hogy ezt nagyon nem kelett volna!elvettem tőle és átmentünk a mi szobánkba.mondtam a páromnak hogy mi történt erre annyit mondott hogy ez nem volt szép dolog tőle.mondtam neki hogy ennyit tudsz mondani?erre azt mondta hogy nem volt ott ,nem látta akkor mit mondjon??teljesen ki vagyok.nagyon összevesztem a párommal tegnap.hogyan pofozhatja fel anyósom a fiamat???soha többet nem bízom rá egy percre sem.sajnos elköltözni nem tudunk,ugy hogy együtt kell vele laknom.olyan ideges vagyok,aludni sem tudtam.lehet csúnyán hangzik de legsztívesebben falhoz vágnám anyósomat. ezek után hogyan lakjunk együtt?ha csak meglátom elkap a harag és fel tudnám pofozni!!2014. febr. 13. 08:08
21/56 anonim válasza:
Na de miért nem mész dolgozni???
22/56 A kérdező kommentje:
annó anyósom mondta hogy ha jönne a baba őt nem zavarná!csak sajnos azóta sok minden változott!
2014. febr. 13. 09:25
23/56 anonim válasza:
meg kell beszélni ezt a dolgot anyósoddal persze akkor ha már le higgadtál. egyet érzek veled mert mi is anyósomnál lakunk (sajnos) és nálunk is volt egy hasonló helyzet igaz nem pofozás terén. hanem mikor még kisebb volt a babám (9,5hónapos most) kb 3-4hónapos lehetett mikor hirtelen el kezdett keservesen sírni anyósom meg azt merte feltételezni hogy bántalmaztam. na ez aztán kiverte a biztosítékot nálam és a páromnál is. akkor aztán mérgemben jól be olvastam neki. azt vártunk pár napot hogy mindenki megnyugodjon és szépen le ültünk beszélgetni. meg is lett a hatása. azóta teljesen másképp viselkedik ő is. igaz most is vannak olyanok amiben nem értünk egyet illetve nem tetszik anyósomnak az ahogy neveljük a kislányunkat néha még most is bele szól de egyik fülünkön be másikon ki. szóval ajánlom ha megnyugodtál akkor beszéljétek meg a dolgot. én igaz amikor volt ez az eset 3-4napig nem engedtem meg neki hogy lássa ezzel büntettem meg anyósomat. látszólag jót is tett neki.
24/56 anonim válasza:
Nem értem miért mindenki azzal jön,h az anyóst zavarja?Gondolom meg lett beszélve,h ott maradhattok egy babával nem?
Én sem engedném,h megüsse,engem se ütöttek,én se ütök,max legyintek a kezére,ha a konnektornál nyúlkál,vagy az ételt dobálja.Egy irányító miatt...De nem értem,h miért a párodtól várod el,nem volt ott,Neked kell megvédened+szólnod sztem
25/56 anonim válasza:
gondolom anyós se gondolta, hogy ottmaradnak a nyakán és nem lesz nyugta
26/56 A kérdező kommentje:
anyósom mondta hogy maradhatunk ameddig akarunk ŐT NEM ZAVARJUK!!!!
2014. febr. 13. 10:05
27/56 anonim válasza:
ja cask látja, hogy semmi hajlandóság nincsen rá, hogy elmentek és elege van
dolgozz!
28/56 A kérdező kommentje:
igen szóltam anyósomnak de azért jól esett volna ha ezt a párom sem hagyja szó nélkül!végül is az ő anyja!szerintem így lett volna normális ha legalább ő is megkéri hogy többet ilyet ne csináljon.de szó nélkül hagyta az egészet!
2014. febr. 13. 10:06
29/56 anonim válasza:
Én bölcsibe adnám a fiam, munkát keresnék és elköltöznék albérletbe. Apuci meg dönthet, hogy férj és apa lesz, vagy marad az anyukájával. N30
30/56 anonim válasza:
jaj dolgozni úgysem fog menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!