Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jogosan van ő...

Szerintetek jogosan van ő felháborodva?

Figyelt kérdés
A párommal egy panelban lakunk. Van egy kislányom aki 3 hónapos, de nem a párom az apja. Gyerekkel együtt akart engem meg minden. Tegnap eltörte a lábujját és ezért most kevesebb mindent tud csinálni. Van egy kertes ház, ahol mókusokat tart és én mentem ezért etetni, de a kislányt nem akartam elvinni. Itthagytam azzal a kéréssel, hogy egyszer itassa meg és pelenkázza át azalatt az idő alatt amíg etetem az Ő mókusait... Mikor visszajöttem kiderült, hogy nem etette, nem itatta meg és nem is pelenkázta át. A nap további részében ettől elég rossz kedvem volt és neki áll feljebb, hogy én tőlem ő ezért nem kér soha többet semmit, mert nem vagyok normális, hogy így viselkedek, mert megsértődtem rá. Világosan elmondtam neki, hogy egyszer legalább igyon és legyen tiszta a pelenkája. Én vagyok most a világon a legszemetebb, mert meg vagyok sértődve rá. Szerintetek?
2013. okt. 19. 17:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
60%

Én beleképzeltem magát a párod helyébe. Fáj a lábujjam, mert eltört, rá se bírok állni. Igaz, etetni, itatni még meg tudnám a babát, de hát olyan jól elvan, ha éhes, vagy szomjas lenne, biztosan sírna, vagy jelezne valahogy. Pelenkázni meg hát elég nagy zsonglőrködés lenne féllábon, nem hiszem, hogy vállalnám így, hiszen lehet, hogy kibillenek az egyensúlyomból, elesek, netán rá a babára, és nekem annyi. Nem, nem, majd te szépen rendberakod.

Másfelől viszont igazad van, jogy ha te meg tudod etetni azokat a mókusokat 2xmásfélóra árán (gondolom az odavezető út ilyen hosszú, különben miért voltál el ilyen sokáig), akkor talán ő is megitathatná a babádat minimum egyszer ez alatt az idő alatt. Lehet, hogy először én is felháborodtam volna, de aztán próbáltam volna az ő szemszögéből is nézni a dolgokat.

Azért remélem meg tudjátok bezsélni!

Üdv

2013. okt. 21. 02:43
 42/48 A kérdező kommentje:
Rá tudott állni, saját lábon mentünk a kórházba bkv-val és sajáton jöttünk haza. Lépcsőzni nem akart a 3.ról....
2013. okt. 24. 13:04
 43/48 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyan ez a helyzet vele. Konkrétan beleszarik abba, hogy törődni kell a gyerekkel és nem hajlandó semmit csinálni vele.
2013. dec. 23. 16:21
 44/48 anonim ***** válasza:
Eloszor is kicsi az a gyerek, sok ferfi nem tud egy ekoraval mit kezdeni. Masodszor meg nem az o gyereke. Olyan sok dolog nincs egy gyerekkel, csinald egyedul.
2013. dec. 23. 16:31
 45/48 A kérdező kommentje:
Elolvastad te miről szólt a kérdés? Nem arról, hogy általában mi van hanem, hogy az ő állatait mentem el megetetni és oda nem tudtam vinni a gyerekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. dec. 23. 16:39
 46/48 A kérdező kommentje:
Egyébként meg szüljél gyereket és aztán mondd, hogy nincs velük sok dolog, mikor szarni se fogsz tudni nyugodtan elmenni, mert éppen fáj a hasa vagy csak unatkozik... Főleg, hogy nem dolgozik a párom, csak kapja a pénzt az anyjától. Annyi dolga van, hogy két naponta elmegy a pénzéért oda és bevásárol. Egész nap itt ül és semmit se csinál, de én fürdeni is csak 2 percig tudok, meg szarni is, mert nem megy hozzá oda!
2013. dec. 23. 16:43
 47/48 anonim ***** válasza:

"mikor szarni se fogsz tudni nyugodtan elmenni, mert éppen fáj a hasa vagy csak unatkozik... "

Mert belehal a gyerek ha 2 percre amíg elmész szarni belerakod a kiságyába vagy a járókába... Ha ettől baja lesz a gyerekednek, akkor ott már gondok vannak...

2013. dec. 23. 17:57
 48/48 anonim ***** válasza:
Van gyerekem, kedves kerdezo. Ha neveli az ember, akkor bármit meg tud mellette csinalni. Ne etesd az allatait, ha nem tetszik. Együtt élni se kotelezo. Faxa társai vagytok egymásnak, mit mondjak.
2013. dec. 24. 06:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!