Szerintetek jogosan van ő felháborodva?
Én beleképzeltem magát a párod helyébe. Fáj a lábujjam, mert eltört, rá se bírok állni. Igaz, etetni, itatni még meg tudnám a babát, de hát olyan jól elvan, ha éhes, vagy szomjas lenne, biztosan sírna, vagy jelezne valahogy. Pelenkázni meg hát elég nagy zsonglőrködés lenne féllábon, nem hiszem, hogy vállalnám így, hiszen lehet, hogy kibillenek az egyensúlyomból, elesek, netán rá a babára, és nekem annyi. Nem, nem, majd te szépen rendberakod.
Másfelől viszont igazad van, jogy ha te meg tudod etetni azokat a mókusokat 2xmásfélóra árán (gondolom az odavezető út ilyen hosszú, különben miért voltál el ilyen sokáig), akkor talán ő is megitathatná a babádat minimum egyszer ez alatt az idő alatt. Lehet, hogy először én is felháborodtam volna, de aztán próbáltam volna az ő szemszögéből is nézni a dolgokat.
Azért remélem meg tudjátok bezsélni!
Üdv
"mikor szarni se fogsz tudni nyugodtan elmenni, mert éppen fáj a hasa vagy csak unatkozik... "
Mert belehal a gyerek ha 2 percre amíg elmész szarni belerakod a kiságyába vagy a járókába... Ha ettől baja lesz a gyerekednek, akkor ott már gondok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!