Szerintetek jogosan van ő felháborodva?
Figyelt kérdés
A párommal egy panelban lakunk. Van egy kislányom aki 3 hónapos, de nem a párom az apja. Gyerekkel együtt akart engem meg minden. Tegnap eltörte a lábujját és ezért most kevesebb mindent tud csinálni. Van egy kertes ház, ahol mókusokat tart és én mentem ezért etetni, de a kislányt nem akartam elvinni. Itthagytam azzal a kéréssel, hogy egyszer itassa meg és pelenkázza át azalatt az idő alatt amíg etetem az Ő mókusait... Mikor visszajöttem kiderült, hogy nem etette, nem itatta meg és nem is pelenkázta át. A nap további részében ettől elég rossz kedvem volt és neki áll feljebb, hogy én tőlem ő ezért nem kér soha többet semmit, mert nem vagyok normális, hogy így viselkedek, mert megsértődtem rá. Világosan elmondtam neki, hogy egyszer legalább igyon és legyen tiszta a pelenkája. Én vagyok most a világon a legszemetebb, mert meg vagyok sértődve rá. Szerintetek?2013. okt. 19. 17:56
21/48 A kérdező kommentje:
Az "édes"apja úgy megvert, miközben a gyereket a karomban tartottam, hogy mindketten kórházba kerültünk és nem kölyköm van, de kössz el jól eset... Te együtt maradtál volna azzal, aki bántotta a gyermeked?
2013. okt. 19. 19:39
22/48 anonim válasza:
15-s válaszolónak teljesen igaza van. 17-s először is nem kölyke van, hanem kisbabája. Kettő : hogy törhetsz pálcát bárki feje fölött úgy, hogy lövésed sincs arról, hogy mi történt közte és az apa között?Harmadszor annyi erővel, amivel a kérdezőt hibáztatjátok, akkor még egy vér szerinti apára sem lehetne rábízni a gyerekét. Nem egy olyan családot ismerek, ahol az apuka nem törődik a saját gyerekével. A kérdező megbízott a párjában. Miért nem lehet ezt az alapvető tényt figyelembe venni? Nyilván tudja, hogy erre az emberre soha többé nem számíthat semmiben.
23/48 anonim válasza:
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...
Kedves 19:34-es...
24/48 A kérdező kommentje:
20as igen igazad van, megbeszélni kell. Próbáltam, de rögtön jött a szöveg, hogy miért csinálom én ezt vele, hogy belekötök.
2013. okt. 19. 19:40
25/48 anonim válasza:
20as vagyok akkor javaslom gondold át a dolgot,ha nem lehet vele semmit megbeszélni 2 hónapja vagytok együtt,akkor érdemes lenne inkább azon agyalni,hogy nem vagytok egymáshoz valók,mielőtt kiderül Ő is hasonlít a gyerek apjára
26/48 anonim válasza:
Mondjuk talán kölcsönös érzelmek alapján kellene párt választanod, akkor nem vernének a földig... Remélem segítettem a későbbiekben, bár gondolom még párszor elő fog fordulni. Nem lehetsz több, 23-nál...
27/48 A kérdező kommentje:
Hallod, te még soha nem tévedtél? Először fordult elő ilyen és nem többször. A koromnak ehhez semmi köze és nem nyert, mert több vagyok 23nál...
2013. okt. 19. 19:46
28/48 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem eddig, hogy kölcsönösek az érzelmek.
2013. okt. 19. 19:46
29/48 anonim válasza:
Távolról jött ember azt mond amit akar...
Persze, ilyenkor mindig megcáfolják a korukat.
Egyébként az eszedből adódóan, nem látszik (csak figyelmeztetlek)
30/48 A kérdező kommentje:
20, megfogadom a Te tanácsodat!
2013. okt. 19. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!