Anyós kiakadt mert nem azt a házat vesszük meg amit ő kinézett. Jogosan van felháborodva ezért?
Az én anyósom az esküvőmet szervezi, és nem számol be a történésekről. Szinte nincs beleszólásom. Ő választja ki az szülészt is nekem, akit meg kell fogadnom. Házvásárlásról szó sem lehet, mert "akkora ez a ház, kettőnknek túl nagy, ne menjetek sehová".
Jobb helyzetben vagy, mint én. :(
Egyébként meg mit foglalkozol vele? Majd lenyugszik. Azt a házat vegyétek meg, ami TI szeretnétek, ne más döntsön helyettetek.
#4 Hát akkor meg is érdemled, ha hagyod.
Sosem értettem az ilyen embereket, mint te.
Kávétejszín ne haragudj, de egy pokol lesz az életed ha megházasodsz, és ha megszületik a gyereked akkor meg pláne. Az anyósod fogja felnevelni ugye sejted? Egy szavad nem lehet majd a gyereked dolgaiba.
Miért jó ez neked? Szenvedni fogsz.
Kérdező, ne törődj az anyóssal, csak szemmel akart tartani benneteket, nem baj ha messzebb lesztek tőle. Ne ő irányítsa az életeteket!
Nem hagyom, kijelentettem, hogy már választottam magamnak másik orvost. 1 hétig ment a hátam mögött kibeszélés, meg a morgás, de abbahagyta. Ugyanígy van ez mindennel. Kibírom, aztán amint tudunk, veszünk egy házat.
De hogy ezért miért kellett lepontozni? Leírtam, hogy mi az én tapasztalatom ilyen téren, ez lepontozással jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!