Jogosan vagyok felháborodva? Többi lent.
Túlreagálják , mert szeretnek és jót akarnak !
Úgy gondolják , ha most elkezded, nem fogod tudni hol a határ , ......:-)
Ők kiakadtak, te felháborodtál. Kvittek vagytok.
Igyatok rá egy limonádét.
Ha tudod kezelni a helyzetet, s úgy tekinted, hogy egy doboz gyümölcsös sör ebben a melegben jól esik, s ennyinek is tekinted, akkor nem gáz. Pláne, ha s szüleid előtt teszed. Ha viszont akkor is iszod majd, ha nem vagy szomjas, már nem is kívánod, iszol a lerészegedésig, akkor az első pohárral sem kellett volna.
Én voltam valami 7. osztályos, szilveszteri buli volt nálunk, és úgy akartam egy cigit. Azt mondták a szüleim, tessék, gyújts rá, de nem pocsékoljuk, ha rágyújtasz, akkor szívd el az egészet. Olyan rossz élmény volt, hogy életemben még vagy 3-4szer gyújtottam rá, de soha nem ízlett. Én úgy gondolom, hogy nem tiltani kell, pláne ha a családban cigiznek, fogyasztanak némi szeszes italt - hanem önkontrollra kell nevelni.Ezek a citromos, narancsos sörök meg inkább üdítőek, mint alkoholos italok. Szóval mértékkel, okosan mindent!
igen, túlreagálják
semmi bajod nem lehet ezektől, kb olyanok mint az üdítőitalok, több alkohol van egy gyógyszerben vagy egy bonbonmeggyben mint azokban a kamusörökben :D
Egyetértek az előttem szólókkal! Ne szokj rá a mértéktelen italra. Lehet úgy bulizni is, hogy nem vagy ittas!
Valamelyik nap tudjátok min döbbentem meg? Nem vagyok öreg (28 éves), de nálam is kiverte a biztosítékot, amikor az utcán 12 év körüli fiúcskákat láttam sörösüveggel és cigivel a kezükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!