Jogosan vagyok felháborodva vagy csak eltúlzom?
Figyelt kérdés
Van 3 nagyon közeli barátnőm (már kiskorunk óta ismerjük egymást) és egyiket se érdekelte, hogy szülinapom volt. Felköszöntöttek facebook-on... és mondták is, hogy majd kapok ajándékot, de ennek már 2 hónapja... Én mindig vettem nekik valamit (volt, hogy sütöttem is). Egyik barátnőmnek előttem volt a szülinapja pár hónappal és sütöttem is neki, de mondtam neki, hogy az igazi ajándékot csak később tudom odaadni (a suli miatt nem volt időm beszerezni). Nagyon sokat szenvedtem, hogy meg tudjam szerezni az ajándékát, ugyanis kb sehol sem kapható. Egy hónap késéssel odaadtam neki és nagyon örült. Gondoltam azért nem adott még nekem ajándékot mert ha már én is késtem az övével, akkor ő is fog. De azért 2 hónapot késni már túlzás. Szemét vagyok, hogy elvárom, hogy ő is adjon valamit? Csak mert nagyon rosszul esett, hogy én egy csomót szenvedtem az ő ajándékával, ő pedig semmit sem adott. Sőt, egyik barátnőm sem, pedig megígérték. Idejük, pénzük pedig lett volna rá, hogy vegyenek/ készítsenek valamit.2011. máj. 29. 17:02
1/4 anonim válasza:
Jogosan. Szerintem facebookon felköszönteni a barátokat,olyan mint sms-ben szakítani :)
Az én barátnőm sem arról híres hogy ajándékot vegyen, de tiszteli annyira a barátságunkat,hogy süt sütit áthozza és felköszönt. (mondjuk én ennek örülök a legjobban)
Minden barátság kölcsönösen működik,mindkét félnek kb. ugyanannyit kell beletennie egy barátságba,ha ez a mérleg billen,akkor már nem is igazi a barátság
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!
2011. máj. 29. 17:51
3/4 anonim válasza:
Kb. ugyanez volt velem is. Nekem is van 3 barátnőm, karácsonykor az egyikkel megajándékoztuk egymást egy tábla csokival meg egy pár fülbevalóval (szóval nem volt fú, de mekkora ajándék!) A másik kettő, amikor odaadtam nekik a csokit, csak nagy bociszemekkel néztek, hogy "ez az enyém?" De ugyanezt lejátszottuk egy éve is. A Facebook-os felköszöntésről ennyit: akinek kijelzi oldalt a Facebook, hogy xy-nak szülinapja van, akkor az gyorsan dob egy HB üzit. De ha leszednéd a születésed dátumát az adatlapodról, akkor nem jelezné ki nekik... akkor nézd meg, ki köszöntött fel, nekik tényleg eszükbe jutottál, nem csak az FB jelzett nekik! Úgyhogy szerintem jogos a felháborodás!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. máj. 29. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!