Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan van felháborodva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van felháborodva a barátom? (lent)

Figyelt kérdés

Igazából mindig szerettem volna valamit sportolni,mindig kitaláltam hogy akkor ezt jó lenne sportolni de sosem találtam a közelben ilyen helyet és utazni nem akartam sokat mert sok időmet elvette volna.stb. és most az van hogy fejembe vettem hogy szeretnék boxolni.az elmúlt időszakban nagyon megszerettem a verekedést és most hogy volt a tv-ben (valóvilág) box nagyon megtetszett és a box által nagyon sportos lennék és nem leszek egy gyenge lány.Lehet aztán ha bekapok néhány ütést vagy túl fárasztó lesz az edzés az is lehet hogy feladom hogy nem akarom..DE! ha ki sem próbálom nem tudom meg.és pár utcára tőlem találtam egy helyet ahol tanítanak boxot.nagyon megörültem,elujságoltam a barátomnak is.Fel volt háborodva,kiabált velem hogy nem mehetek,ne veressem szét a fejem ez meg az..és utána (tudja hogy ezt utálom a legjobban) elkezdte mondani azokat hogy úgyis feladom úgyse leszek képes stb..amikor a barátnőm mondott ilyeneket nekem ő(barátom) fel volt háborodva hogy miért befolyásolja folyton a döntésemet,miért rombolja az önbizalmam. teljesen fel volt háborodva a barátom pedig még azt sem mondtam hogy biztos megyek,mert még szeretném VELE megnézni a helyet.. jó persze tényleg nem vagyok egy boxoló alkat,gyenge vagyok de szeretnék változtatni rajta.. és gondolom senki sem úgy kezdte hogy mindent tudott.

Szóval most szerintetek jogos hogy ki van akadva rám és dühös?

köszi a válaszokat bocsi hogy hosszú:)

2011. dec. 14. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
22%

jártam küzdősportokra.

álltalában a lányok 1,2 edzésnél tovább nem bírták..

amit a tvben látsz az meg van rendezve

készülj arra, ha boxra mész, hogy eltörik az orrodat, felreped a szád..

inkább ha már küzdősportra gondolsz, akkor valami önvédelmi tréninget ajánlok, ott is megizzasztanak, ne aggódj, és hasznos dobásokat tanúlsz ami hasznos lehet az életben

2011. dec. 14. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem, egyáltalán nem jogos. Mi az, hogy te szeretnél valamit kipróbálni, erre ő kiabál és sérteget?? Már ne is haragudj, de ez a srác egy tapló -.-" Én a helyedben csakazértis elmennék, szorgalmasan edzenék és a következő alkalommal, amikor felemeli a hangját, alaposan helybenhagynám az ilyen pasit.
2011. dec. 14. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez nem komplet már bocs. Nem volt jogos tőle. Abszolult nem! Csodálom, hogy nem szakítottál még vele. Az ilyen surmó tacskó fél, hogy nem leszel már csinos. Ebből látszik, hogy a külsőd miatt van veled és nem azért mert szeret!
2011. dec. 14. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
nem jogos, próbáld ki :)
2011. dec. 14. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Támogatnia kellene! Nem ő az igazi! Az igazi támogatna ilyen helyzetben.
2011. dec. 14. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább attól fél, hogy majd erősebb leszel nála. Na akkor mit fognak gondolni a haverjai, hogy a csaja boxol?

Lehet abbahagyod, lehet nem, lehet szétvernek, lehet nem. Mondjuk biztos szétfognak verni, ez így megy. De ha nem próbálod meg akkor lehet később bánni fogod.

2011. dec. 14. 19:18
 7/10 A kérdező kommentje:

óó köszönöm szépen hogy ennyien írtatok:)

mindekinek zöld kéz!

amúgy nem erre helyezte a hangsúlyt de szerintem az zavarná főként,hogy lehet az eddzők tapizni fognak.. meg hogy sok fiú lesz ott és nem tudom mi:S

2011. dec. 14. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Én is jártam többféle küzdősportra, mint lány. Perpill több, mint két éve, szóval az első válaszolónak nincs igaza, amelyik lány akarja, az csinálja. Nálunk edzésen is vannak lányok.

Én wushuzok, amin nem verjük szét egymás fejét, tehát ha az arcodat félti, akkor jó, mert jó testmozgás, de ha te mindenáron boxolni akarsz, akkor csináld azt. :)

Ha a pasid ettől kevésbé lesz tökös, az őt minősíti. Én barátomat nem zavarja, hogy sportolok, sőt örül, mert jó alakom van tőle. (Ő is egy elég agresszív sportot üz) Nem egy testépítő emancip.unci vok, csak olyan fitten nőies. :) Szóval próbáld ki, a hisztijével meg ne foglalkozz...

20L

2011. dec. 14. 19:22
 9/10 A kérdező kommentje:
mármint ezeket ő mondta.
2011. dec. 14. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:

19:22

neked is nagyon szépen köszönöm:)

2011. dec. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!