Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan van felhaborodva a...

Jogosan van felhaborodva a noverem?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elek en es a parom a kislanyunkkal mar 5. eve. Noveremnek 2 kislanya van 2 apatol. Az elso kislany veletlen jott ossze, csak a gyerek miatt maradtak egyutt ex sogorommal. 4 ev utan viszont noverem szakitott vele (a srac egyebkent szerette) Most exsogorom kitalalta, hogy o is kijon kulfoldre, mert nem megy otthon a szeker. Megkert, hogy segitsek neki, mert kornyekre akar jonni. Alig tobb, mint egy honappal elotte szolt, hogy jon ki, mint ahogy kijott, de csak az utolso 2 hetben dontott ugy, hogy ide jon a kornyekre. En mar szallast igy nem tudtam intezni neki, igy befogadtam. (Masnak is segitettem mar, mert ne segitenek az unokahugom apukajanak.) Nem szoltunk noveremnek, mert tudtuk, hogy kiakad. Kijott exsogor, aztan csak kiderult, hogy ide. Noverem most fel van haborodva, zavarja a dolog, es mondta, hogy azert megkerdezhettuk volna ot is. Kedvem lett volna beszolni neki (mert olyan jo kis hangnemben mondta ezeket), hogy mi kozod hozza, hogy kit engedek be a sajat hazamba, de nem akarok 1000km tavolsagbol osszeveszni vele. (Nem vagyunk tul jo testverek, soha nem is voltunk. Teljes ellentetei vagyunk egymasnak. Nem igazan tarjtuk a kapcsolatot, kabe akkor szoktunk beszelni, amikor evente hazamegyunk 1x. Akkor sincs mondanivalonk egymasnak)

Beszelt is az exevel, s rogton a gyerektartasrol faggadta, meg hogy miert lakik nalam, meg ezt mondta neki: "ugy ulsz ott, mintha a csaladhoz tartoznal" Pedig akarmit tesz, a csalad resze marad orokre, mert a kislanyanak az apja.

Most azt varja noverem, hogy majd bocsanatot kerek tole, amiert nem kerdeztem meg, hogy lakhat e nalam az exe.

Mar mas embernek is segitettem igy, aki kozel nem volt rokonom, meg csak egy varosba se laktunk. Itt, ahol mi vagyunk, mi igy szoktuk csinalni, ha valamelyik ismeros magyarnak jon ki valakije, de nincs helye neki, rogton megkerdezzuk egymast es ha tudunk, segitunk. Itt igy mukodik, segitjuk egymast, szivessegeket teszunk egymasnak.

2012. ápr. 5. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülhetne,igy hamarabb kap gyerektartást,mintha segélyen élne az apuka...
2012. ápr. 5. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti megmondnám a nővéremnek a magamét, ami kb. ennyi lenne: "Semmi közöd hozzá, hogy befogadtuk a Sanyit. Azt fogadunk vagy nem fogadunk be, akit akarunk, és ez csak ránk tartozik, rád semmiképpen sem. Többet erről nem kívánok beszélni."
2012. ápr. 5. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a nővéred? Nagyon buta felfogása van, kb mint egy kisiskolásnak... baromira nincs joga felháborodni ezen a dolgon. Semmi köze hozzá hogy kit fogadtok be a házatokba. Nem is értem hogy gondolta, majd engedélyt fogsz kérni tőle hogy mehet-e lakni hozzátok az exe?! Nonszensz...
2012. ápr. 5. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!