Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós kiakadt mert nem azt a...

Anyós kiakadt mert nem azt a házat vesszük meg amit ő kinézett. Jogosan van felháborodva ezért?

Figyelt kérdés
Lett volna egy ház abban az utcában ahol ők laknak, de még nem kaptunk konkrét választ a tulajtól. Így választottunk egy másik 3 szobás lakást egy másik utcában. Csakhogy ott most az ő barátnője lakik albérletben. Jön a második baba így fontos lenne költözni csak azt nem értem, miért fontosabb neki a barátnője mint az hogy nekünk legyen házunk. Vagy annyira szem előtt akar tartani hogy egy útcába kell költözznünk. Apósom nekünk ad igazat. Ráadásul a házat részletre kapnánk és csak 1.5 millióért.
2013. máj. 25. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor "csak" az esküvődet szervezi. Paprikajancsi van a pároddal együtt.
2013. máj. 25. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező.ne haragudj,hogy vissza kérdezek,de megkérdezhetem,hogy hol tudtok venni 1,5 millióért lakást,mert mi egy egyszobásban lakunk,kellene már egy minimum 2 szobás,de azoknak az ára itt 6 millió körül van.ha gondolod írd meg a megyét,ha nem akarsz közelebbit írni,vagy írd meg privátban.előre is köszönöm válaszod!nagyon sokat segítenél.
2013. máj. 25. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
12. Ez engem is érdekelne :)
2013. máj. 25. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:

dehogyis! ha van rá saját pénzetek, akkor ott vesztek házat, ahol nektek jól esik. mondjuk ebben az esetben még a szomszéd utca is túl közel lenne számomra. tudod, az a fontos, h az anyós ne tudjon átmenni papucsban :P

nem is tudom, egyáltalán honnan veszi a bátorságot, h ilyenbe beleszóljon...

az én anyósom is szeret okos tanácsokat osztani, de szerencsére nincs abban a pozícióban, hogy köteles legyek akár a felét is megfogadni. :P

2013. máj. 26. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!