Ha a párodnak nincs igaza, de még is ő van felháborodva, mit csinálnál, hogy felvilágosítsd?
Ha a párodnak nincs igaza, de még is ő van felháborodva, mit csinálnál, hogy felvilágosítsd???
Ha nem veszi fel a telefont sem?
nehéz dió ... a személyiségével lehet gond, bár elképzelhető, hogy ha ide írna ugyanígy tenné fel a kérdést ... és akkor melyikteknek van igaza?
nem az igazság számít, hanem a nyugalom
Fel van háborodva, azaz feldúlt, zaklatott. Ilyenkor hagynám lenyugodni, utána szerintem visszahívna, vagy legalábbis felvenné a telefont.
Ha mindketten megnyugodtunk, akkor lehet visszatérni a témára. Addig összeszedném a gondolataimat, hogy simán, támadás nélkül, érthetően el tudjam mondani a véleményemet és az érveimet. Persze csak akkor, ha fontos a téma. Ha nem, akkor hagynám a fenébe, nem lehet mindenben egyetérteni.
Igen, a személyiségével nagy gondok vannak.
Igen, nem az igazság számít, hanem a nyugalom. Ez az össz elvárásom.
Tegnap küldtem Neki 40 sms-t és kettőre válaszolt, aztán felhívtam és azt mondta, hogy elege van. Aztán kikapcsolta a telefont, azóta szintén nem veszi fel.
Nem térnék vissza a témára. Lenyelem, mint mindent. De ne Ő legyen még felháborodva!!!
Megbeszélni rég nem tudunk semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!