Okkal vagyok felháborodva?
A gyerekem apjával nem vagyunk együtt. A fiam 3 éves. Gyermekelhelyezés még nem volt de a kicsi természetesen nálam él. Én is és az apa is a szüleinknél lakunk, mivel fiatalok vagyunk, korán jött a baba.
A helyzet az, hogy az apa vesz a gyereknek játékokat ruhákat meg igazából mindent ami csak kell, de arra az időtartamra amíg ott van nálunk. Ezt úgy kell érteni, hogy elviszi vasárnap a kicsit, amíg ott van addig átöltözteti és hazahozza abban a ruhában amiben elvitte. Másik dolog meg az, hogy Az apának a rokonai, az unokatestvérek töltögetik fel a fiamról a képeket mindenféle közösségi oldalra. Én úgy hiszem engem meg kéne kérdezni erről.
Minél elöbb rendezd el a helyzetet jogilag is, mert amig igy vagytok, addig akár hetekre is elviheti a gyereket, mert nem nálad van elhelyezve. Azt, hogy amikor ott van, másik ruhákba öltöztetni, nem gond, de ettöl függetlenül kellene fizetnie gyeretartást. A közösségi oldalakra is feltölthetnek képeket, amig az apja beleegyezik, ha hivatalosan is nálad van elhelyezve, akkor te megtilthatod, igy nem.
A vallási téma bonyolultabb, nehéz lenne megakadályozni, hogy ott vigyék templomba.
Miért kéne megkérdeznie hogy feltölthet-e képet? te megkérdeznéd?:/ nem hiszem.
Ha te nem gyakorlod a vallásod, neki meg fontos, akkor hagyd rá.
Az átöltöztetés, meg játék szerintem nem felháborító, de furcsa, és lehet, hogy Téged akarnak vele idegesíteni.
A képfeltöltés gáz, felháborító. A templom nem feltétlen.
Teljesen más a két vallás amiről szó van, számomra idegen az övéké ezért nem akarom. Annak idején rám is rám erőltették a vallásom, nem volt meg a választási lehetőségem. Muszájból jártam templomba és hittanra nem pedig azért mert érdekelt. Egy 3 éves gyermeknek még nincs keresnivalója egy hitgyülekezetnél csak azért hogy mutogassák (mivel tudom ez a szándék).
A képek nem meztelenek, de nem az a bajom hogy fent vannak, hanem, hogy számomra ismeretlen, idegen embereknél. Ha az apja tölti fel azzal nincs gondom.
A bíróság folyamatban lesz, mihelyst egy másik papírt elintéztem. Arról már csak a levelet várom.
A ruháknál az a helyzet, hogy van annyira önző az egész família, hogy a vadonatúj ruhákat ott tartják náluk míg hozzám küldözgetik a használtat, ami agy olyan szakadt, elhasználódott, hogy kidobom vagy inkább beadom szeretetszolgálatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!