Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Okkal vagyok felháborodva?

Okkal vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

A gyerekem apjával nem vagyunk együtt. A fiam 3 éves. Gyermekelhelyezés még nem volt de a kicsi természetesen nálam él. Én is és az apa is a szüleinknél lakunk, mivel fiatalok vagyunk, korán jött a baba.

A helyzet az, hogy az apa vesz a gyereknek játékokat ruhákat meg igazából mindent ami csak kell, de arra az időtartamra amíg ott van nálunk. Ezt úgy kell érteni, hogy elviszi vasárnap a kicsit, amíg ott van addig átöltözteti és hazahozza abban a ruhában amiben elvitte. Másik dolog meg az, hogy Az apának a rokonai, az unokatestvérek töltögetik fel a fiamról a képeket mindenféle közösségi oldalra. Én úgy hiszem engem meg kéne kérdezni erről.

2012. febr. 5. 18:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Van még valami. Más vallásúak vagyunk amit én nem gyakorlok, de a fiam apjáék igen. Megkérdezésem nélkül viszi templomba meg ide oda a gyereket a gyereket.
2012. febr. 5. 18:58
 2/15 A kérdező kommentje:
-a gyereket :D
2012. febr. 5. 19:00
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem az, hogy templomba jár a gyerek nem baj! Nincs azzal baj, de ha képeket töltögetnek fel, akkor arról megkéne kérdezni, de legalább nem meztelen képeket ugye? Mert sokan képesek olyan képet is kiadni a kezük közül a világhálóra... És ami egyszer felkerül,az többet már nem kerül le... 14L
2012. febr. 5. 19:02
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Minél elöbb rendezd el a helyzetet jogilag is, mert amig igy vagytok, addig akár hetekre is elviheti a gyereket, mert nem nálad van elhelyezve. Azt, hogy amikor ott van, másik ruhákba öltöztetni, nem gond, de ettöl függetlenül kellene fizetnie gyeretartást. A közösségi oldalakra is feltölthetnek képeket, amig az apja beleegyezik, ha hivatalosan is nálad van elhelyezve, akkor te megtilthatod, igy nem.

A vallási téma bonyolultabb, nehéz lenne megakadályozni, hogy ott vigyék templomba.

2012. febr. 5. 19:03
 5/15 anonim ***** válasza:
29%

Miért kéne megkérdeznie hogy feltölthet-e képet? te megkérdeznéd?:/ nem hiszem.

Ha te nem gyakorlod a vallásod, neki meg fontos, akkor hagyd rá.

2012. febr. 5. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Az átöltöztetés, meg játék szerintem nem felháborító, de furcsa, és lehet, hogy Téged akarnak vele idegesíteni.

A képfeltöltés gáz, felháborító. A templom nem feltétlen.

2012. febr. 5. 19:04
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Az hogy viszi templomba nem baj, a gyerek egy idő után úgyis eldönti mit akar vagy mit nem, a ruhával nem rétem mi bajod, abban adja vissza amiben elvitte, inkább annak örülj hogy felöltözteti rendesen amíg ott van nála meg amúgy is miért ne tarthatna magánál a gyereknek való ruhából, nem kötelező neked vennie a ruhákat, azt meg végképp nem értem mi bajod a képekkel, az ő rokonuk is, inkább büszke lennék rá hogy meg akarják mutatni mindenkinek és nem eldugdosni, az egy dolog hogy a te fiad is, de az apáé is és miért ne tehetnének fel képeket. Ha nincs eget rengető probléma akkor generálnak az emberek, más meg megrohad mert az apa nem fizet gyerektartást meg nagy ívben tesz a gyerekére.
2012. febr. 5. 19:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Teljesen más a két vallás amiről szó van, számomra idegen az övéké ezért nem akarom. Annak idején rám is rám erőltették a vallásom, nem volt meg a választási lehetőségem. Muszájból jártam templomba és hittanra nem pedig azért mert érdekelt. Egy 3 éves gyermeknek még nincs keresnivalója egy hitgyülekezetnél csak azért hogy mutogassák (mivel tudom ez a szándék).

A képek nem meztelenek, de nem az a bajom hogy fent vannak, hanem, hogy számomra ismeretlen, idegen embereknél. Ha az apja tölti fel azzal nincs gondom.

A bíróság folyamatban lesz, mihelyst egy másik papírt elintéztem. Arról már csak a levelet várom.

A ruháknál az a helyzet, hogy van annyira önző az egész família, hogy a vadonatúj ruhákat ott tartják náluk míg hozzám küldözgetik a használtat, ami agy olyan szakadt, elhasználódott, hogy kidobom vagy inkább beadom szeretetszolgálatba.

2012. febr. 5. 19:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Aki kíváncsi a fiúra az látogassa meg személyesen. Az hogy feltölti az nem büszkeség, csak magamutogatás.
2012. febr. 5. 19:15
 10/15 A kérdező kommentje:
És el lehet hinni, hogy én örülnék neki ha nem érdekelné a gyereke, hiszen gyerektartást így sem fizet, de látni az akarja.
2012. febr. 5. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!