Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden okkal történik? Tudtok...

Minden okkal történik? Tudtok történeteket amikről később jöttetek rá, milyen okból is történhetett úgy?

Figyelt kérdés
mikor történt esetleg valami rossz veletek, akkor elkeseredtetek, ám később rájöttetek hogy miért is történhetett az... remélem érthető :)
2011. dec. 15. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
igen
2011. dec. 15. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a szomszéd bácsi történetét ismerem csak. Még az 50-es, 60-as években lehetett. Sietett a vonathoz, de az orra előtt húzott ki. Később azt a vonatot baleset érte és meghalt két ember. Utólag már nem bánta, hogy 3-4 órát kellett várnia a következő vonatra.
2011. dec. 15. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg dolog, fél évig suli után nem tudtam elhelyezkedni, teljesen ki voltam, hogy mi a baj velem, hogy sehova se kellek. Aztán találtam, sokkal többet kerestem, mint azokon a helyeken kerestem volna, ahova nem kellettem. 10 évig dolgoztam ott, most gyesen vagyok, de még mindig tudok egyénileg keresni a munkámból.Vagy például 1 telekre akartunk hitelt felvenni, de nem kaptunk. Akkor még nagyon jól kerestünk, így összejött 8 hónap alatt, ha hitelt kaptunk volna, most majdnem a duplája lenne és még nyögnénk pár évig. Még sok ilyen van, úgyhogy már kezdek a rossz dolgok miatt nem elkeseredni.
2011. dec. 15. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:
és egy szakítás & válásból ilyen sztorik?
2011. dec. 15. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen,kétszer történt velem ilyen,egyszer még tizenévesen pont egy nagy buli elött lebetegdetm,nagyon vártam a bulit,kivoltam,a buliba menő bartiam karamboloztak,és mindenki megsérült(azóta mindenki jól van).Hát jó volt hogy elkapott a devla,következő az exemmel való szakitás,mert utána ismertem meg a férjem akivel 10 éve élek boldogan,igen minden okkal történik.
2011. dec. 15. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze,ilyen szerintem mindenkivel van.

Két éve válságban megszűnt a munkahelyem,ami nehéz volt,de mégis szerettem bejárni,utolsó nap sírva engedtük le a rácsot.Elkezdtem munkát keresni,két helyre is mehettem volna,aztán mégis a két szék közül a pad alá.Felálltam és nehézkesen nyitottam egy saját vállalkozást,saját boltot,amit szépen elindult.

2011. dec. 15. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyik nap nem igazán voltam jól, nem volt lázam ezért ment is a veszekedés, hogy biztos lógni akarok(soha nem lógtam, és még kicsi is voltam, nem volt akkoriban divat...)

Végülis nem mentem aznap suliba, otthon maradtam nagymamámmal, anyukám aznap pedig céges bulira ment volna munka után, de miattam nem ment el inkább.

Aznap nagymamám vért hányt, több hétig volt intenzív osztályon és ha nem maradok otthon egyedül lett volna...

2011. dec. 15. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vallásos, vagy ilyesmi, de néha igenis felfedezem a sorsszerűséget...

Sajnos sok rossz élményem volt, de meggyőződésem, hogy azért is kellettek, hogy most olyan ember lehessek, amilyen.

Ami nem kifejezetten szakítás, de olyasmi lehet, amire Te gondolsz: volt egyszer egy srác, megismertük egymást, kicsit olyan "első pillanatra szerelem" volt a dolog. :) De aztán (logikusan ma sem tudom, miért) mégsem lett semmi különös közöttünk. Egyszerűen nem úgy alakultak a dolgok. Én bántam nagyon, ő is. De rá pár hónapra megtalálta azt a lányt, aki igazán hozzávaló. Úgyhogy én jó szívvel gondolok a dologra... :) És hiszem, hogy ennek így kellett lennie.

2011. dec. 15. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Apám verte anyámat, sokszor az utcán aludtunk ez miatt. De ha nem veri, és nem kell menekülni, akkor nem szökünk az ország másik felébe, nem is merem meg a férjem, akivel már jó pár éve nagyon boldog vagyok.

Mikor először találkoztam a férjemmel, beszélgettünk, de nem fogott meg benne semmi extra. Mikor elváltunk, é mindenki ment a maga dolga után, emlékszem, átfutott rajtam, hogy ez a férfi lesz a férjem. Utána szépen el is felejtettem őt. Kb 1 évre rá, találkoztunk megint, és utána össze is jöttünk. Többször is megkérte a kezem, mindig nemet mondtam neki, mert a szüleim házassága után irtóztam a házasságtól. De ő nem tágitott, és a végén feleségül vett. Az esküvőm napján jutott eszembe az a régi kósza gondolatom, és az valahogy megnyugtatott.

2011. dec. 16. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!