Okkal vagyok felháborodva?
A gyerekem apjával nem vagyunk együtt. A fiam 3 éves. Gyermekelhelyezés még nem volt de a kicsi természetesen nálam él. Én is és az apa is a szüleinknél lakunk, mivel fiatalok vagyunk, korán jött a baba.
A helyzet az, hogy az apa vesz a gyereknek játékokat ruhákat meg igazából mindent ami csak kell, de arra az időtartamra amíg ott van nálunk. Ezt úgy kell érteni, hogy elviszi vasárnap a kicsit, amíg ott van addig átöltözteti és hazahozza abban a ruhában amiben elvitte. Másik dolog meg az, hogy Az apának a rokonai, az unokatestvérek töltögetik fel a fiamról a képeket mindenféle közösségi oldalra. Én úgy hiszem engem meg kéne kérdezni erről.
Én se örülnék a vallásos dolognak. Nem azért, mert annyira ellene vagyok, de vannak olyan vallások, amik nekem már elvontak. Pl. a Jehosvisták, ahol nem engedik a vérátömlesztést, inkább hagyják meghalni a családtagjukat.
Na azért ennek nem örülnék, ha a gyerekem ilyen vallású emberekkel találkozna...
"És el lehet hinni, hogy én örülnék neki ha nem érdekelné a gyereke, hiszen gyerektartást így sem fizet, de látni az akarja."
Mekkora egy idióta, nyomorult, szemét, rossz indulatú liba vagy!
Nem tudod milyen apa nélkül felnőni, igaz? Úristen, de felidegesítettél. Kívánom a legrosszabbakat...
Miért is természetes, hogy neked fizessen tartásdíjat?
Lehet, hogy a bíróság majd azt látja, hogy az apánál jobb helye lesz a gyereknek,
és majd te fizetheted a tartásdíjat az apának!
Főleg, hogy ilyen rosszindulatúan állsz hozzá!!
Nem, nem vagy okkal felháborodva.
A gyereked viszont okkal lehetne. Sajnálod tőle a szép ruhákat meg a játékokat, az őt szerető emberektől tiltanád? Köztük a saját apjától??? Remélem, az apa a te kötöszködésed miatt nem fog elmaradozni. A gyereknek az anyjára ÉS az apjára is szüksége van. Mondom ezt elvált szülők gyerekekénk, és immáron 4 hónapja anyaként.
Anyósom is elvált apósomtól, és karácsonykor a lányunk kapott egy nagyon szép játékot apóstól; anyós rögtön kitalálta, hogy kicsi még hozzá, veszélyes stb... Ne legyél ennyire irigy!
Ha meg te is új ruhába akarod öltöztetni, vegyél neki te is! Nekünk is volt külön ruhatárunk apunál is, anyunál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!