A párommal egy panelban lakunk. Van egy kislányom aki 3 hónapos, de nem a párom az apja. Gyerekkel együtt akart engem meg minden. Tegnap eltörte a lábujját és ezért most kevesebb mindent tud csinálni. Van egy kertes ház, ahol mókusokat tart és én mentem ezért etetni, de a kislányt nem akartam elvinni. Itthagytam azzal a kéréssel, hogy egyszer itassa meg és pelenkázza át azalatt az idő alatt amíg etetem az Ő mókusait... Mikor visszajöttem kiderült, hogy nem etette, nem itatta meg és nem is pelenkázta át. A nap további részében ettől elég rossz kedvem volt és neki áll feljebb, hogy én tőlem ő ezért nem kér soha többet semmit, mert nem vagyok normális, hogy így viselkedek, mert megsértődtem rá. Világosan elmondtam neki, hogy egyszer legalább igyon és legyen tiszta a pelenkája. Én vagyok most a világon a legszemetebb, mert meg vagyok sértődve rá. Szerintetek?
Ő fogadja el a te gyerekedet de neked az ő mókusait nem kellene?
Kölcsönös kompromisszum hiányzik ebből a kapcsolatból de nagyon.
2013. okt. 19. 20:41
32/48 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Én mentem etetni a mókust, mert neki eltört a lábujja és nem tud lemenni a 3-ról. Szerintem épphogy arra utal ez, hogy a mókus el van fogadva. Ide nem jöhet, mert ez egy albérlet és van neki 6 darab kis/nagy mókus és a tulaj nem engedte, csak a csincsillákat és a papagájokat, de azzal a kifogással, hogy a mókus kinti állat, azt nem engedte meg. Mégis miért ne fogadnám én el a mókust? Akkor nem mennék el etetni és nem foglalkoznék velük.
2013. okt. 19. 20:45
33/48 anonim válasza:
Ő mókusai helyett a mi mókusunk kellett volna.
Ilyen alapon miért törődjön a Te gyerekeddel.
2013. okt. 19. 20:50
34/48 A kérdező kommentje:
Úristen... -,-" Mivel nem én vettem, nem az enyémek... Darabjuk 70ezer forint. Te sem mondasz magadénak olyat ami nem a tiéd. A gyerek sem az övé és nem is mondjuk azt, hogy a gyerekünk. De attól még gondoskodok a kisállatokról, mert amúgy is megtenném, de érte meg legfőképpen.
2013. okt. 19. 20:52
35/48 anonim válasza:
De sírt is a baba mikor haza értél? Mert egy három hónapos baba simán alszik három órát etetés után. Az eldobható pelenkák meg fél napot is kibírnak, ha nem kakil be. Nem lehet, hogy tényleg felfújtad egy picit a dolgot? Azt írod, tisztába tetted, megetetted mielőtt elmentél három órára.Lehet a baba végig szunyált, akkor meg miért is bántaná itatással és pelenkázással a párod. Ezen kívül, más megnézni egy pelenkázást és megcsinálni, az én férjem is sokáig rosszul adta rá a pelust, csak sokszori próbálkozásra sikerült neki, meg hát egy férfinak elég nagy feladatnak tűnik ez és sokan visszariadnak tőle. Én azt veszem le a történetből, hogy a párod félt hozzányúlni, csak a férfi büszkesége nem engedi ezt beismerni és inkább tagad.
2013. okt. 19. 20:52
36/48 A kérdező kommentje:
Sírni nem szokott, mert felettébb nyugodt baba és amikor jelzi, hogy kell valami csak gügyög. Na ezt tudta ő is, mert azért beszéltünk már erről párszor és ő is meg volt rajta lepve, hogy milyen nyugodt baba, de csak simán cumit dugott a szájába, amikor felébredt és annyi. Ha cumi van neki adva, azzal egyből elalszik, bárhol, bármikor. Csak itt fent meleg van napközben és azért a tea jó lett volna neki. Amikor hazaértem egyből adtam neki cicit.
2013. okt. 19. 20:56
37/48 anonim válasza:
Na, jó! Én most már jelentettem ezt az agyatlan válaszadót. Neki esik szerencsétlen kérdezőnek, aki segíti a párját, és leminősíti mint anyát, mert a gyerekét a párjára bízta ez idő alatt.
Ez színtiszta provokáció, vagy elmebaj!
2013. okt. 19. 20:56
38/48 anonim válasza:
Igen, vagy provokal vagy szimplan egy idiota ez a valaszolo.
Mas, nem hiszem, hogy itt valaszt kaphatsz, hiszen egyertelmu, hogy kellett volna foglalkoznia a babaval. Mas kerdes, hogy miert. Mert ilyen hanyag vagy mert nem erdekli a baba egyaltalan. Ezt te jobban latod vagy erzed. Beszeljetek meg. Es igazad van persze, felhaborito.
2013. okt. 19. 22:53
39/48 anonim válasza:
Hát ahogy most összerakom a képet. Ahogy te elmentél rendbe raktad a gyereket. 3 órán keresztül nem kapott enni, nem volt peluscsere (de kaki sem volt). Szerintem ez nem a világ vége. Ők nem erre vannak kalibrálva, pláne, hogy nem az övé a gyerek, nincsennek benne meg a gondoskodó ösztönök. Valahol megértem a felháborodásodat, ha üvölt a gyerek nyakig kakában, vagy kiszáradás szélén van! De egyik sem történt. Egyébként sem kell óránként a babával "csinálni" valamit. Szerintem túlreagálod. Nem szabad mindenért ugrálni. Ők máshogy gondolkodnak. Anno a páromat a saját édesapja egész nap a sz@rban hagyta (anyja dolgozott aznap) Mégsem veszekedett, nem váltak el. Egyszerűen képtelen volt pelenkázni. Ma is röhög rajta a mama. Boldog pár voltak, amíg meg nem halt.
Szóval szerintem nem a világ vége, hogy 3 órán belül nem ivott és nem lett a pisis pelus kicserélve!
2013. okt. 20. 09:43
40/48 anonim válasza:
Egyébként inni sem kell adni a gyereknek teát. A tápszer vagy anyatej enni- és innivaló is egyben, teljesen felesleges neki teát adni (főleg 3 hónaposan), sőt, inkább csak rosszat tesz neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!