Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jogosan van ő...

Szerintetek jogosan van ő felháborodva?

Figyelt kérdés
A párommal egy panelban lakunk. Van egy kislányom aki 3 hónapos, de nem a párom az apja. Gyerekkel együtt akart engem meg minden. Tegnap eltörte a lábujját és ezért most kevesebb mindent tud csinálni. Van egy kertes ház, ahol mókusokat tart és én mentem ezért etetni, de a kislányt nem akartam elvinni. Itthagytam azzal a kéréssel, hogy egyszer itassa meg és pelenkázza át azalatt az idő alatt amíg etetem az Ő mókusait... Mikor visszajöttem kiderült, hogy nem etette, nem itatta meg és nem is pelenkázta át. A nap további részében ettől elég rossz kedvem volt és neki áll feljebb, hogy én tőlem ő ezért nem kér soha többet semmit, mert nem vagyok normális, hogy így viselkedek, mert megsértődtem rá. Világosan elmondtam neki, hogy egyszer legalább igyon és legyen tiszta a pelenkája. Én vagyok most a világon a legszemetebb, mert meg vagyok sértődve rá. Szerintetek?
2013. okt. 19. 17:56
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Én már miért lennék hibás? Mint írtam, elmondtam neki, hogy mit csináljon, megmutattam neki, hogy hogy kell pelenkázni, már nem egyszer és már együtt élünk két hónapja. Miért lennék én hibás, hogy egyedül hagytam vele? Megbíztam benne és csalódtam, de honnan tudhattam volna előre. Jövőbe nem látok ám... :( Még nem hagytam vele egyedül, mert ez volt az első, de elvileg mindent el kell kezdeni egyszer nem? Nyilván ezek után többet nem hagyom rá a gyereket, mert az lenne a felelőtlenség. Egyébként 3 óráról van szó, de akkor is... Azalatt is innia kell. Meg addig se lehet pisis pelenkában hagyni. Tisztába tettem, megetettem amikor elindultam, csináltam neki teát és tápszert (egyébként kizárólag anyatejes, csak ezért vettem tápszert, hogy el tudjak menni mókust etetni). Szerintem én nem vagyok felelőtlen.
2013. okt. 19. 19:11
 12/48 anonim ***** válasza:
15%
Jaj hát persze hogy nem te vagy a hibás... ki felel a gyerekedért? Ő vagy te? Gondolkodjál már... Kis ártatlan anyuka...
2013. okt. 19. 19:15
 13/48 A kérdező kommentje:
Jah amúgy két hónapja vagyunk együtt és azóta lakunk együtt is, de ismerem már 6 éve. Szóval nem vadidegen.
2013. okt. 19. 19:18
 14/48 anonim ***** válasza:
90%
" Gyerekkel együtt akart engem meg minden. " - Tényleg? Mert, nem úgy néz ki. Szerintem komolyan gondolkodj el rajta, hogy mennyire ismered ezt az embert.
2013. okt. 19. 19:21
 15/48 anonim ***** válasza:
81%
Miért a kérdező lenne a hibás? Van egy barátja, akit mint látjuk ismer már pár éve. Úgy hagyta rá a gyerekét, hogy mindent elmondott neki, hogy mit kell csinálnia és elkészített neki mindent ahogy kell. Előre nem gondolhatta volna, hogy az lesz, hogy nem foglalkozik vele, mert akkor nyilván nem hagyta volna rá. Megbízott benne és rendesen felkészítette a dologra. Szerintem arról nem tehet, hogy a pasija egy tapló k*cs*g, aki önző és sz*rik mindenre, mert bocsánat kérdező, de itt sajnos ez a helyzet.
2013. okt. 19. 19:27
 16/48 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként amikor valaki rábízza valakire a gyerekét, akkor az is felel érte, akire rá van bízva. Mondjátok már meg nekem, hogy ki az aki még soha nem bízta másra a gyerekét? Hallottatok már rossz óvónőkről? Az is előfordul. Akkor az anyuka a hibás, mert óvodába vitte a gyermekét és rá merte bízni arra aki a hibát elkövette? Mik vagyunk mi emberek? Jósok?
2013. okt. 19. 19:29
 17/48 anonim ***** válasza:
10%
Azért vegyétek már figyelembe hogy van egy 3 hónapos kölyke a kérdezőnek, akinek az ÉDESAPJÁVAL már most sincs együtt... Na szeritetek annak mi a története? Biztos ott is a pasi a hibás, szegény drága kérdezőnek csak ilyen pasik jutnak...
2013. okt. 19. 19:31
 18/48 anonim ***** válasza:
88%
Az kemény mekkora tahó vagy utolsó...
2013. okt. 19. 19:33
 19/48 anonim ***** válasza:
80%
Neked biztos eddig tökéletes emberek jutottak. Örülj neki és kussolj, mert nagyon sokan járnak szarul.
2013. okt. 19. 19:34
 20/48 anonim ***** válasza:
63%

Mindkettőtökkel gond van az tuti,nem lesz veled sokáig az is biztos.

Gondolom valamit csak csinált vele és nem üvöltött a gyerek az ágyban...

nem megsértődni kell hanem leülni és átbeszélni a kapcsolatotokat..

2013. okt. 19. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!