Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan voltam felháborodva?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel elutaztam a nagyszüleimhez é a barátom kísért ki, aki ment utána dolgozni. Tudni kell, hogy nem reggeliztünk, és ő bement a pékségbe és meg sem kérdezett, hogy kérek e valamit. Én 2 és fél órát utazok vonattal, amit tudott. Felhoztam neki, hogy mennyire rosszul esett . Ő meg azzal védekezett, hogy miért nem szóltam neki. Azért nem szóltam neki, mert kíváncsi voltam mennyire figyel rám, mert mostanában sokat piszkál, meg eléggé flegma velem szemben. Aztán próbálta odaadni a kajáját, de hiába mondtam, hogy nem azon van a hangsúly, hanem, hogy mindig én vagyok a figyelmes a kapcsolatban , mire mondta, hogy vegyen el, mert " szétveri a fejemen",aztán pénzt próbált adni,elindultam a vonat felé, ő a munkahelyére, de aztán utánam jött, hogy ő így nem tud elmenni , ezért megcsókolt, úgy érzem mindig nem érzi a lényegét. Nagyon szeretem, de sokszor beszél így velem. 1 éves kapcsolat. Én 20 éves lány, ő 25 éves fiú.
Tesztek...miből érzi a jogot egyetlen lány is, hogy a barátját tesztelje?!
Milyen alapon mondasz ilyet, hogy kíváncsi vagy, hogy reagál?
Ezen túl ha nem az elvárásaidnak megfelelő a reakció, akkor szóvá is teszed...ezt hisztinek nevezik mifelénk.
Engem ne teszteljen senki, ne célozgasson, nem kell körülírni semmit. Egyértelműen megmondhattad volna, hogy te is szeretnél süteményt. Honnan tudja, reggel hogy keltél, vágysz e rá?
Nem vagyunk gondolatolvasók, bármilyen hihetetlen is ez számotokra, fingunk nincs róla, mit akartok, ha nem mondjátok...
2013. júl. 17. 07:30
3/12 anonim válasza:
A tesztelgetésnek megvan az a veszélye, hogy nem az lesz az eredmény amire számítasz (ha sokszor teszed, akkor egyre biztosabb, hogy lesz ami neked nem tetszik - ezért csak óvatosan).
Mondjuk a pasidat sem értem, én bárkivel vagyok, hasonló szituációban megkérdezem kér-e valamit, vagy jön-e velem.
A szituációtól elvonatkoztatva pedig, ha az egyik fél úgy érzi, hogy probléma van a kapcsolatban, akkor probléma van a kapcsolatban. Azt pedig meg kell beszélni, nem hisztizni miatta, mert attól nem oldódik meg.
2013. júl. 17. 07:52
4/12 anonim válasza:
Tesztelgeted???
Majmot vagy kísèrlet nyulat akarsz csinálni a párodból?
Hisztigèp!
Na ilyen nem szeretnèk lenni soha!! :/
Pasik rèmálma.
2013. júl. 17. 07:57
5/12 anonim válasza:
Csoda, hogy ezt az egy évet is kibírta melletted!
2013. júl. 17. 08:21
6/12 A kérdező kommentje:
Igen , tudom, hogy én sem vagyok egy könnyű eset, de utálom, hogy mindig én teszek meg mindent a kapcsolatunkért. Az anyukám most ment el otthonról , válnak és tesómmal beszélgettem facebookon , mert nagyon beteg ez miatt. És akkor is, tudja, hogy mi van, meg kivel beszélek, de csak beszól, hogy már megint azt a szart nyomkodom. Ilyen a helyzet, nagyon megváltozott .
2013. júl. 17. 08:22
7/12 A kérdező kommentje:
Többször volt már olyan, hogy felkeltem oda mentem hozzá, miközben reggelizett, megpusziltam ő meg nem is nézett rám. Aztán mikor befejezte leültem vele megbeszélni, hogy miért nem szól hozzám. És azt mondta, mert én kezdtem, meg én duzzogok ma reggel is, miközben semmi ilyenről nem volt szó, a testvére is mondta, hogy ő rajtam nem látott semmi negativitást.:(
2013. júl. 17. 08:26
8/12 A kérdező kommentje:
Meg múltkor is szidott, mert 1 perccel később indultunk el, mivel vissza szaladtam wc-re. Ilyenek miatt duzzog és rúg belém.
2013. júl. 17. 08:29
9/12 anonim válasza:
Akkor szakíts vele, ilyen egyszerű, nincs rá szükséged, neki sincs rád, de ne tesztelgesd, mert ezeknek egyértelműen veszekedés a vége. Legyél a tesód mellett, ne egy ilyen barom mellett, de ennek így nincs értelme, hogy tesztelem, szeret e még, vagy fontos vagyok e neki, hát látod, hogy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!