Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok felháborodva, meg féltékeny?
"rosszul esik hogy hazudik, tudom hogy nagyon szeret"
azért hazudott mert Nem szeret, aki ilyet tesz nem tiszteli a párját ergo megint csak Nem szeret...
Valószínűleg tudta, hogy rosszul cselekszik, ezért titkolta el. Jogosan vagy felháborodva, de nem feltétlen jelenti azt, hogy párod nem szeret. Lehet, hogy tényleg arról van szó, hogy csak régen tetszett neki a lány, és most már csak barátként érdeklődik, vagy legalábbis annyira nem érdekli, hogy melletted labdába rúgjon.
A helyedben: nem csapnék nagy hisztit a dologból. Azért tolnám le, ha nem tőle tudtam volna meg, ha ő mondta volna meg, akkor megköszönném, hogy elmondta, de elmondanám nyugodtan, ismét, hogy rosszul esik, mert féltékeny leszek tőle. Hagynám, hogy megmagyarázza a dolgot, bocsánatot kérjen, esetleg valami kompromisszum szülessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!