Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hogy kezelitek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy kezelitek azt ha a barátotok féltékeny? Vagy inkább mennyire zavar?

Figyelt kérdés

A barátnőm egy pubban dolgozik. Nem az a lepukkadt kocsma, hanem elég színvonalas hely. Ezért leginkább 18-40 közöttiek látogatják és nem az a 50-60 éves full alkoholista alakok. A barátnőm egy 19 éves szexi, de egyben szolid csajszi és rengetegen kikezdenek vele. Persze mondja, hogy ez a munkájával jár, de egyszerűen sokszor nem tudom szó nélkül hagyni, hogy előttem próbálják meghívni piákra és folyamatosan flörtölnek vele. Ez nekem is új helyzet, mert eddig soha nem voltam ilyen, mondjuk nem is értek ilyen hatások ennyire sűrűn.

Biztos volt már valamelyikőtök hasonló helyzetben. Hogy kezeltétek ezt az esetet?

22/F

2012. szept. 4. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

"elég színvonalas hely" "rengetegen kikezdenek vele." "előttem próbálják meghívni piákra és folyamatosan flörtölnek vele." Hát egyik a másikba vág. Szerintem ha színvonalas lenne ilyen embereket be sem engednének... Nem csodálom, természetes ez a reakciód. Én sem viselném el. A hölgy tudna ellene tenni. Nem tudom van-e előírt munkaruha, de a riszálást, mellkidobást, stb otthonra kéne hagyni, mert magát kínálgatja ezáltal (szexi 19 éves, ezekből szűrtem le)

Sajnos nő társaim nem igazán érti saját magát sem... Nem hogy az ok-okozókat.

21/L

2012. szept. 4. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Gyűlölöm, ha féltékeny rám a pasi. Én megbízom benne, ezt elvárom tőle is. Nem azért vagyok kapcsolatban valakivel, hogy félrekefélgessek. Viszont velem is sokan kikezdenek és izgat is a dolog, de soha nem feküdnék le senkivel se a barátomon kívül. Érdekes, hogy a kedvesem ettől bevadul, ha elmesélem neki és mindig olyan keményen megkefél utána, hogy alig tudok lábra állni. :) Bevallom, ez is a szándékom. :) Úgy látszik, hogy őt ilyenkor egyfajta bizonyításvágy hajtja, hogy "most megmutatom, hogy én vagyok a legjobb és hogy azok, akik kikezdenek veled, csicskák!" :) 21/N.
2012. szept. 5. 00:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Tényleg színvonalas hely, ha másból nem is, de ránézésre a hely is eléggé ott van meg az árak sem épp barátiak. A férfiaknál meg nincs megszabva, hogy csak a csórók kezdeményezhetnek. Valóban 19 éves és igen szexi is, de egyben szolid is ahogy azt már említettem. A munkaruhája egy fekete galléros póló, aminek szinte alig van kivágása, mert uniszex, plusz kötény és fekete nadrág.

Lehet velem van a baj, de én egyáltalán nem gerjedek be attól a tudatól, hogy miközben én itthon tanulok, addig ő sorban kapja az ajánlatokat és csak 2 óra múlva fogok 100%-ban meggyőződni arról, hogy egyikkel sem élt.

2012. szept. 5. 00:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon rosszul kezelném, nem bírnám ki egy féltékeny pasival, számomra az olyan mintha nem bízna bennem. Márpedig ha vele vagyok az azt jelenti hogy ő kell nekem, senki más. Én megbízok benne, elvárom tőle is ugyanezt.

Persze gondolom senki nem szabályozhatja magában hogy mennyire legyen féltékeny, de akkor legalább ne hozza szóba.

Ez a munka meg ezzel jár, ahova járok ronda pultos csaj van, dagi alacsony, de vele is kikezdenek ugyanúgy.

Ne legyél féltékeny ha nincs valódi okod rá.

2012. szept. 5. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!