Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiúú azt mondja hogy '...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúú azt mondja hogy ' Féltékeny Vagy ' Akkor tényleg az vagy csak mondja? :O

Figyelt kérdés

Eddigi párkapcsolataimban nem vallota be egy fiú se hogy féltékeny.. Pl beszéltem egy fiúval, akkor persze számon kértek de nem mondták ki hogy féltékenyek.( Talán szégyelték(?) ) A mostani barátom meg rögtön így mondja egy adott szituációban hogy 'Fétékeny vagyok':S akkor ő télleg az vagy csak mondjaa ?

{ VICCES VÁLASZOK NEM ÉRDEKELNEK! }

Köszönöm:) 18/L

2012. szept. 6. 15:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Kérdésben : Vagyok**
2012. szept. 6. 15:49
 2/5 Rs. ***** válasza:
Valószínűleg komolyan gondolta. Nyugtasd meg, hogy semmi baj nincsen, te csak vele vagy. A féltékenység az önbizalom egyik jele.
2012. szept. 6. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben:) Köszi:)
2012. szept. 6. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csaj lennék, nálam ez szakítóok lenne. Csak a buta emberek féltékenyek. Gondolj csak bele milyen önértékelése lehet annak, aki elkezd féltékenykedni más srácokra (merthogy a féltékenység abból fakad, hogy attól fél, mást jobban megszeretsz mint őt). Szóval én mint srác magamat látom a legbiztosabb pontnak az életemben és az a lány aki mellettem van teljes biztonságban van és ha esetleg más srác felé kacsingat akkor megmutatom, hogy én jobb vagyok és ha ez nem győzi meg, engedem, hogy menjen, ez ilyen egyszerű. Lesz másik csajom...

Hasonlítsd össze ezt a viselkedést a te pasid viselkedésével és rendet tehetsz a fejedben arról, hogy milyen egy férfi.

2012. szept. 6. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Hu, evvel most tényleg nagy igazságot írtál ! :)
2012. szept. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!