Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasim kevesebbszer mondja, hogy szeret mint én, és ő sose álmodik rólam én meg mindig róla, meg én féltékeny tipus vagyok ő meg azt mondja h nem akkor tuti h én jobban szeretem mint ő engem?

Figyelt kérdés
sőt a fotóm is csak akkor rakta ki telefonomra mikor mondtam h zavar h más (ismert) nők képe van kinn és ő barátokkal is van, én viszont csak vele akarok,
2011. febr. 7. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. febr. 7. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L
2011. febr. 7. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
ilyen apróságokba nehogy már beleköss, hogy kinek a képét rakja ki a telefonjára.. most az jó érzés, hogy a te nyomásodra, "kényszerből" tette ki?:S ne legyél hisztis -.-
2011. febr. 7. 15:25
 4/4 Moszuke ***** válasza:

mintha az én a kedvesem közti dolgokat írtad volna le..:)

nos magamból indulok ki.

annak ellenére hogy nem mondom két percenként meg hogy szeretem, s nem mindenhol az ő képe figyel és, hogy nem vele álmodok..

annak ellenére amikor csak van 1 perc nyugtom rá gondolok, vágyakozom az érintésére, az ölelésére, az illatára, a mosolya látványára, mindenre ami ő.

és ha hozzám vágná ezt a kedvesem hogy ő biztos jobban szeret engem mint én őt mert bla-bla akkor bizony hogy k*rva szarul esne.

szal ezt a kételkedős éned tartsd meg magadnak, vagy add ki itt nekünk fórumon, anonim azt kész.

2011. febr. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!