Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megnézi a nőket az utcán. Szeret érzem és nincs vita koztünk nagyon jol megvagyunk, szeretjük egymást. Ő azt mondja mindenkire ugy néz. De nekem rosszul esik, féltékeny vagyok. A ti pasitok is megnézi a nőket?
Először is én fiú vagyok és én általában ha egyedül vagyok igen megszoktam nézni a lányokat, de semmi több. Ha a barátnőmmel vagyok akkor nem me az egy kicsit szemétség lenne, bár ha azt látom hogy felszáll egy csaj melltartóban vagy félig kilogó seggel akkor akaratlanul is ránézek.
20/F
Egy feltűnőbb embert mindenki megnéz legyen az férfi, vagy nő. Az én párom amúgy nem szokott forogni a nők után az utcán a jelenlétemben és nem is szokta bámulni őket. Azt persze nem várhatom el, hogy becsukja a szemét és ne nézzen senkire. De én sem forgolódok pasik után.
Néha megjegyezzük egyik másik pasiról, vagy nőről, hogy nem csúnya, egész jól néz ki, vagy hogy jól öltözik, vagy biztos sportol valamit, olyan alakja van, de ennek nincs különösebb jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!