Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másfél hónapja járok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél hónapja járok egy fiúval. Nagyon jól megvagyunk. Amikor talizunk. /? /

Figyelt kérdés
minden oké, ő úgymond csókolgat itt ott... de én nem tudom, h mit csinálnak vele...mert ő olyan könnyen csinálja.. és én nem tudom, neki mi lenne a jó... ( 16L..19f)
2011. aug. 22. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:
a betyárját!
2011. aug. 22. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
dugd seggbe műdildoval
2011. aug. 22. 00:14
 3/6 twinky ***** válasza:
Szerintem kerdezd meg a gyk-n, hogy ilyenkor mi a teendo.
2011. aug. 22. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:
16l+19f-> lead 2 iont, akkor 30Lf rövidnevén szexx
2011. aug. 22. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne legyetek már parasztok xD Csak 16 éves, és valószínű nem a mai kicsi p*csák tagja.

Nem szégyen ha tapasztalatlan vagy és segítséget kérsz.

Tehát, simogasd őt(ez lehet tarkó, arc, kéz ilyesmi). Megpuszilhatod csak úgy spontán arcon, esetleg szimplán öleld meg. A barátom nagyon szereti ha simogatom, akárhol :)

2011. aug. 22. 00:19
 6/6 anonim válasza:
A férfiak szeretik ha tudtukra adod, hogy fontosak számodra..:) szóval csak enged el magad.. élvezd amit ő csinál simogasd, viszonozd amit tőle kapsz, puszilgasd csókolgasd..amig te élvezed és elengeded magad ő is évlezni fogja :D F
2014. jan. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!