Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm soha nem féltékeny rám (legalábbis ezt mondja) és még féltékennyé se tudtam tenni. Ez igy normális?
bárcsak a barátom nem lenne féltékeny...nekem még azt is szóváteszi mit veszek fel vagy mikor találkozok a legjobb barátnőmmel, hányig maradok kint a barátnőimmel, mikor merre kivel megyek...de elviselem mert szeretem...
de a féltékenykedések nélkül hidd el jobb az élet, ne akard h féltékeny legyen.
Kell egy egészséges féltékenység, de a túlzott féltékenység már beárnyékolja a mindennapokat...
Üdv
szerintem attól még hogy azt mondja nem biztos hogy így is érez. lehet csak azért mondja hogy ne hidd azt hogy túlságosan kisajátító, vagy nagyon elővigyázatos és nem akarja rontani a kapcsolatot.
a másik az hogy nagyon megbízik benned és tudja hogy sosem csalnád meg, valamint magábol is kiindulhatna hogy ő is flörtöl masokkal megsem jelent semmit
de aztan meg ha mar nagyon próbáltad hogy féltékennyé tegyed és nem volt semmi kommentárja akkor ott már vlm gáz van =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!