Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm soha nem féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm soha nem féltékeny rám (legalábbis ezt mondja) és még féltékennyé se tudtam tenni. Ez igy normális?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs miért, akkor normális. Biztos egészséges az énképe. Attól függ, mennyire próbáltad... De ha arra gondolsz, nem feltétlen azt jelenti, hogy nem szeret.
2008. nov. 17. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
na hát én is így voltam, aztán annayira féltékeny lett, hogy most már nem mehetek egyedül bulizni,szóval vigyázzál ezzel, nekem is rosszul esett, hogy egyáltalán nem féltékeny, de jobb volt úgy.
2008. nov. 17. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

bárcsak a barátom nem lenne féltékeny...nekem még azt is szóváteszi mit veszek fel vagy mikor találkozok a legjobb barátnőmmel, hányig maradok kint a barátnőimmel, mikor merre kivel megyek...de elviselem mert szeretem...

de a féltékenykedések nélkül hidd el jobb az élet, ne akard h féltékeny legyen.

Kell egy egészséges féltékenység, de a túlzott féltékenység már beárnyékolja a mindennapokat...

Üdv

2008. nov. 17. 17:05
 4/7 anonim válasza:
100%

szerintem attól még hogy azt mondja nem biztos hogy így is érez. lehet csak azért mondja hogy ne hidd azt hogy túlságosan kisajátító, vagy nagyon elővigyázatos és nem akarja rontani a kapcsolatot.

a másik az hogy nagyon megbízik benned és tudja hogy sosem csalnád meg, valamint magábol is kiindulhatna hogy ő is flörtöl masokkal megsem jelent semmit

de aztan meg ha mar nagyon próbáltad hogy féltékennyé tegyed és nem volt semmi kommentárja akkor ott már vlm gáz van =(

2008. nov. 17. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy cska olyna szinten jól megvagytok és látszik rajtad hogy menynire szereted, így elsem tdná azt képzelni hogy megcsalnád.
2008. nov. 17. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha érzed hogy szeret, akkor inkább örülj neki hogy megbízik benned, hidd el sokkal jobb, mintha betegesen féltékeny lenne.
2008. nov. 17. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem, hogy miért akarják a legtöbben féltékennyé tenni a másikat... A féltékenység nem egy kellemes dolog. A pasid esetleg komolyan el fog rajta gondolkozni, megbízhat-e benned, és akkor jön az, hogy nem enged más srácokkal beszélgetni, stb. Gondolj csak bele, mit éreznél, ha ő csinálná meg veled ugyanezt.
2008. nov. 18. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!