A barátom nővére (aki lassan 40 éves) azzal szórakozik h. a barátom kocsijába női napszemüveget, sálat tesz. Ezzel akar idegesiteni, féltékennyé tenni Normális az ilyen?
Még véletlenül se lehet,hogy nem direkt hagyja el a szemüvegét,sálját?
Ezek mind olyan holmik,amit letesz az ember egy kocsiban,aztán vagy eszébe jut,vagy nem.
Szórakozni meg csak azzal lehet,aki hagyja magát...
nem vagyunk barátnők az igaz.
egyébként még rejtett számmal hivogatja a barátom mikor együtt vagyunk
tuti hogy ő az
Nem akarlak elkeseríteni, de a pasid hülyènek nèz tèged, a nővère fealaz neki, hogy le ne bukjon előtted a fèlrelèpêseivel, te meg mindent szèpen elhiszel.
Az èn bàtyâm is mindig ezt csinàlta, annyiszor hívott, hogy azt mondta a felesègènek, hogy àtugrik hozzànk, de nem jön, viszont, ha az asszony esetleg felhívna engem, akkor mondjam azt, hogy èpp most indult el tőlünk... Kénytelen voltam folyamatosan hazudni szegèny lànynak, az meg egy idő utàn ràm volt dühös, hogy mièrt hívom folyton haza a tesómat...
Szóval, hidd el, tudom miről beszèlek, èpeszű nő nem hagyja a testvère kocsijàban a holmijât ès főleg nem hívogatna rejtett szàmmal, ez mind a pàrod szeretőjènek a műve, aki jelezni akar: itt vagyok!
Nèzz szembe a tènyekkel, akkor is ha fàj, a pasid soha nem fogja bevallani neked, hogy fèlrelèp(ett), de ha ezt a nővèr-dumàt beveszed, akkor meg is èrdemled, hogy hülyènek nèzzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!