Hogyan tehetném féltékennyé a férjem? Nem konkrétan férfira gondolok.
öltözz feltűnően csinosan ha mész valahova (elég a boltig is)
(egyszer festettem ki magam és mentem szoknyába a boltba,azóta nem mosom le magamról h a boltos srácnak akarok tetszeni:D)
MINEK alarod féltékennyé tenni a férjedet? Szeriented abból valami jó sülne ki? Csak akkor lesz féltékeny, ha sikerül a beléd vetett bizalmát megingatni, és attól kezdve többé nem fog neked hinni, többé nem fog bizni benned - és pár hónap múlva ezért fogod rosszul érezni magad a kapcsolatotokban, és felteszed a következö kérdést:
A férjem nem bizik benne, nyomozgat utánam, nem hiszi el, amit mondok, mit csináljak, mert nem birom tovább?
Egy JÓL müködö kapcsolatban NINCS HELYE féltékenykedésnek, és addig örülj, amig bizik benned a férjed. Mert a bizalmat megingatni, tönkretenni könnyü, de helyreállitani majdnem lehetetlen.
Egyszer együtt mentünk gyógyszertárba a férjemmel, ő azonnal eltűnt jobbra speciális krémeket nézegetni, én meg mentem a pulthoz a receptemmel. Tehát a gyógyszerészeknek nem tűnt fel, hogy együtt vagyunk.
A gyógyszerész, aki kiszolgált, egy fiatal srác volt, fülig érő szájjal bazsalygott, majd vigyorogva állt, kezében a cuccal és a bankjeggyel. Én várakozóan néztem rá, ő vissza, egy darabig bámultuk egymást (én kérdőn, hogy mikor kapom már meg a gyógyszert meg a visszajárót :)).A srác közben feleszmélt:
- Öööö...mit is akartam most? - majd bambán nézett hol a gyógyszerre, hol a bankjegyre - Jaaa...visszaadni...öööö....ja, a gyógyszert is odaadom akkor...hihi...ööö....
A férjem végignézte pár méterről. Egy darabig királylányként kezelt utána :)
Én azt szoktam csinálni,hogy 1-2 napig nem "foglalkozom vele",nem bújok oda hozzá nem mondom neki,hogy szeretlek és akkor észbe kap,valami nem oké,akkor rájön egy kis féltékenység én húzom az agyát kicsit.imádom olyankor olyan édes :-) De ez nekem bevált,évente 2-3 alkalommal van ez!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!