Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember aki min 2évig volt kapcsolatban valakivel és SOHA nem volt féltékeny?
nekem két ilyen kapcsolatom volt.
soha nem voltam féltékeny, mert azt sem tudtam mi az, olyan naív voltam, mint aki mintha valami bűntelen életűnek látná az egész világot, amiben semmi rossz nincs.
mindketten megcsaltak és vége lett.
tehát "romlatlan" nő nem kell.
igen, én.
Nem vert át, de én pont azt szerettem benne, hogy becsületes.
Azért bíztam benne, mert úgy ismertem meg, olyannak ismertem meg aki nem ver át és nagyon nagyon szeret. Nem voltak kilengései ,ha gondja volt mindig megbeszéltük. Nem menekült a gondok elől.
De mi van akkor ha kiderül h eltitkolt előled dolgokat pedig t bíztál benne? Pl olyat h elment bulizni haverokkal de nm szólt és 2hét múlva egyik ismerősöd mondja h latta ot?akkor mi van?meg mindig biztos benne?
Amúgy én is így vagyok h úgyis megcsal ha akar úgyh minek kerdezzek ilyeneket h kivel hol h voltal v minek feltekenykedjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!