Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet egy kapcsolatban bírni szex nélkül? Tegyük mondjuk fel, hogy két ember elhatározza, hogy nem akar lefeküdni x-ig (pl. : házasság vagy akármi).
Ez egy elméleti kérdés, kérlek NE írjatok arról, hogy szerintetek miért jó vagy rossz ha a házasság előtt nincs szex!
Az érdekelne, hogy kinek mi a véleménye, hogy ezt meddig lehet bírni, esetleg ismer példát a helyzetre, vagy saját tapasztalat alapján meddig bírta, illetve mióta bírja? Ha gondoljátok hozzá lehet tenni, hogy pl szüzesség hogy változtatna a dolgon, mert szerintem befolyásolja, hogy az illetők szüzek-e.
Azt is írhatjátok, hogy ti meddig bírnátok ki ha ilyen helyzetbe kerülnétek (tegyük fel, hogy a párotok is partner ebben, és nem zsigerből ellenzi).
Nálunk ez érdekes volt. A barátom nem volt szűz, de elítéli a házasság előtti szexet én pedig nem ítélem el és szűz voltam. Remélem érzékelhető itt egy kis ellentmondás :D
Szerintem fölösleges ez a házasság előtti no-szex dolog, mert a szeretkezés az életnek természetes velejárója. Persze nem kell mindenkivel folyton, mert az undorító, de ha rendes párkapcsolatban élsz akkor miért ne? :)
Amúgy hamar megdőlt az, hogy nem szexelünk házasságig. Nem bírtuk ki :)
4-es
mennyi idő volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!