Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év házasság után nem kívánom a férjemet. Jó ember, figyelmes, de én más férfi után vágyom. Csak egyszer élünk. Gondolom sokszor. Megteszem! Megtettem. Azóta még rosszabb. Hogyan tovább?
Én 15 év házasság után csaltam meg a feleségemet, de nem úgy, hogy "most már unom, nézek valami más nő után".
Egy lassan, kedvesen kialakult barátságból lett egy érdekesen szép, és tartós viszony.
Nem is volt miért lelkiismeretfurdalásosomnak lenni, sokkal megértőbben, türelmesebben kezeltem az asszony akkoriban támadt értettelen hisztijeit.
Neked most mitől rosszabb?
Én 30 éve vagyok nős , volt már hogy mással elmentem egy egy körre. De eszembe nem jutott szétdobni a babaruhát!
Titeket csak a szex tartott össze?
Volt egy fogadalom az elején ... Jóban - rosszban vagy hogy is hangzott.
Szerintem a házasság valami erősebb életközösségnek kellene lenni.
Először is, ne mozdulj! Mi történt? Miért rosszabb? A másik, az volt rossz, a lelkiismeretfurdalás, az mardos, vagy most már megint nagyon hiányzik a másik, de elfelejtetted a telefonszámát? (itt kérek elnézést az olcsó poénért, igenvidéki vagyok)
Ami igaz, az igaz, a dolog általában fordítva szokott lenni, a férfiak kacsingatnak a fiatal nőkre.
Kitől mit vársz, mi kell hozzá, hogy jól (neadjisten boldogan) érezd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!