Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rosszabb egy wow-ot játszó kocka mint egy facebook-függő?
Azért ide írom, mert ebben a kategóriában szoktam látni, hogy az emberek lenézik azt, aki online játékokkal játszik, de érdekes módon azt, aki ugyanannyit tölt a számítógép előtt, csak éppen a facebookon, az teljesen rendben van. Kicsit kettős mérce, rengeteg fb-függő van, de azért ők lenézik a wow-függőket. Mind a kettő addikció.
Hozzátenném, hogy nem játszom semmilyen online játékkal, és a közösségi oldalakon sem vagyok fent.
Valószinűleg azért emrt a facebookot a bolygó 1/6-a használja, a wow-al pedig kb 10 millióan játszanak.
Továbbá az általánosítás a végletes sztereotípiára. Mert valahogy így képzelik el őket: [link]
Pedig marha nagy tévedés :)
Hány wowost ismer az aki itt szitkozódik? Mert én sokat és egy sem az a tipikus "kocka" h csak a játékról beszél, 40 kiló vaságyastól és szemüveges nyomoronc.
Momdom én. Azt sem tudják miről beszélnek. Am az ide kommentelők többsége sem jobb, mert 90% ugyan úgy egész nap a gép előtt ül
17:38: Ott a pont. Őszintén szólva, nekem a volt osztályomban elég sokan wowoztak. És egy sem volt nyomoronc...
Szerintem egyébként az embereket azért zavarja ez a wow kocka dolog mert halovány elképzelésük sincs miről beszél az adott illető, és az bosszantó tud lenni :)
Néha engem is felidegelt, mert bár játszottam pár mmorpgvel, de a wow pont kimaradt. A srácok meg csomószor arról beszéltek :D Mondjuk engem érdekelt a téma és ahelyett, hogy fikáztam volna őket (na jó volt az is, de csak rivalizálás :D), megkérdeztem mi mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!