Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rosszabb egy wow-ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rosszabb egy wow-ot játszó kocka mint egy facebook-függő?

Figyelt kérdés

Azért ide írom, mert ebben a kategóriában szoktam látni, hogy az emberek lenézik azt, aki online játékokkal játszik, de érdekes módon azt, aki ugyanannyit tölt a számítógép előtt, csak éppen a facebookon, az teljesen rendben van. Kicsit kettős mérce, rengeteg fb-függő van, de azért ők lenézik a wow-függőket. Mind a kettő addikció.

Hozzátenném, hogy nem játszom semmilyen online játékkal, és a közösségi oldalakon sem vagyok fent.

2012. febr. 18. 17:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nah akkor én vagyok a legjobb.. avgy a legrosszabb.. én facebook függő is vagyok (nem irom ki hogy mivel mostam éppen fogat, de fent vagyok egésznap) meg wow függö is:D (am nálam a facebook inkább olyan mint a telefon már XD)
2012. febr. 18. 17:43
 12/19 A kérdező kommentje:

A facebook nagyon nem valóság, hanem annak egy idealizált változata... Ha a facebook függők a valóságban élnének, akkor nem néznék állandóan az üzeneteiket, stb a telefonjukról, hanem az igazi valósággal foglalkoznának.

Szerintem mindkettő rossz, ha túlzásba van véve. A facebook lehet hasznos, a netes játék meg lehet szórakoztató, de vigyázni kell velük.

2012. febr. 18. 17:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Istenem mekkora baromságokat tudnak egyesek beszélni. XD A wowban is lehet társadalmi életet élni mert rengeteg ember van akivel lehet beszélgetni pl.

És am jó tudni h a vőlegényem (akivel sokat eljárunk ide-oda) menekül a valóságból XD

Miért ítélkezik az aki azt sem tudja h miről beszél???

2012. febr. 18. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:
pontosan tudom milyen wow függőnek lenni, mert nem rég még én is az voltam... nem egy dagadt vagy éppen 40 kilós szemüveges, de semmi életem nem volt azon kívül amit az iskolában töltöttem tiszta önbizalom mentesen... semmilyen föggőség nem jó, és én lenézem az akkori önmagamat is nem csak más kockát
2012. febr. 18. 17:47
 15/19 anonim ***** válasza:
én wowoztam is most pedig a fb-ra vok rákkatanva még is vannak barátaim és senki se tart gáznak ( én se posztolok egész nap)
2012. febr. 18. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Az a baj h akkor is azt mondják a másikra h kocka, ha egyáltalán nem függő. Tudni kell különbséget tenni
2012. febr. 18. 17:48
 17/19 anonim ***** válasza:

No meg az is durva, hogy olyan ember mond véleményt olyanról, amihez köze nincs.

Egy egységsugarú júzer számára kb minden ember kocka aki az átlagosnál több időt tölt a gép előtt. Vagy éppen többet mint egy party raj...

Hatalmas különbségek vannak kocka és kocka között.

Itt gyakorin is örökké olvasom ostoba libák irományaiból, hogy kockával soha. Az hogy ők miből alapoznak, vagy milyen tapasztalatai vannak arról fogalmam sincs, de kicsit meredek megnyilvánulásaik vannak.

De azt állíthatom, több a normális kocka srác mint az élettelen elvetemült. Egy ilyen embertől sokkal többet kaphat az a lány mint gondolná. Csak annyira ostobán szórják a magasröptű igéjüket, hogy már nevetséges.

2012. febr. 18. 17:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért a fészbúk sincs elfogadva, a sok idióta a neve hallatán is elátkozza az egész számítástechnikát, mivelhogy csak a viccoldalakról ismert 14 éves ribikkel azonosítja az összes felhasználóját. De jól leírták már előttem, halvány fogalmuk sincs az embereknek, hogy mi micsoda, és általában a leghülyébb szidja őket a legtöbbet.

Minden területről ismernek egy-egy címszót, ugye ha foci akkor ronáldó, ha konditerem, akkor kigyúrtbunkókopasz, ha számítógépes játék akkor wow, az meg fuj, ha számítógép akkor fészbúk, és az is fuj.

2012. febr. 18. 19:39
 19/19 anonim válasza:
En kb 2 eve hagytam abba a WoW-otmivel a napi 24orajabol 6-7orat a suliban toltottem 3-4 orat aludtam a tobbit pedig wowozassal toltottem. Viszont van egy par Facebook fuggo ismerosom akik tenyleg fuggoek. Elmegyunk egy kavezoba beszelunk 2-3 szot erre elokapja a mobiljat(vagy ha nalla van a laptopja akkor azt) es mindjart csatlakozik a kavezo WiFi-jere es Facebookozik.
2012. febr. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!