Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb? Ha megmondom faternak, hogy nem tudok csajozni, vagy ha nem mondok semmit és búzának hisznek?
Kérdésedre válaszolván, talán az első. Mert akkor jön a showder, hogy majd ő megtanít. Na az százszor rosszabb mindennél.
Amúgy meg miért kell ezzel foglalkozni?
:)
mondd meg az öregnek, szerintem még tanácsokat is fog adni :))
Fatertól és a jófejségétől függ.
Egyáltalán: miért kéne elmondani?
Vagy miért gondolod, hogy búzának hisznek/hinnének?
"fater csajozási tippjei szerintem kicsit idejétmúltak már, mert nem mai gyerek"
Bocs, hogy közbe szólok, de én pl. mindent amit a férfiakról tudok azt a nagyimtól tanultam. Ő mesélt a fiúkról és, hogy azt hogyan kell megszelídíteni... és hát teljesen bejött amit mondott. A lényeg, hogy vannak dolgok amik nem változnak. Szóval annyira nem lebecsülendő az idősebb korosztály sem. :D
Hát ha ez a két opció van, akkor inkább mondd hogy nem tudsz csajozni. Hallgass az öregre, nem akar ő rosszat.
A tippjei lehet hogy nem lesznek hatásosak, de legalább bízhatsz benne, hogy nem fogsz leégni valami marhasággal.
Amúgy a helyedben ha legközelebb kérdezné hogy mizu a csajokkal, én azt mondanám hogy "Hát édesapám...! Az a helyzet, hogy a mai lányok nem érik már be nyalókával. Vagy csengetek, vagy húzok a puttonyba."
Aztán ha csúszik a bankjegy a zsebedbe, majd ne szórd el, hanem bérelj fel egy csajt, hogy néha menjen át hozzátok, és lógjon veled. Játszátok el mint ha járnátok. 2 hét bőven elég. Biztos akad rá jelentkező!!!
Mondjuk 500Ft-os órabért adsz a csajnak. Még az is lehet, hogy a nagy semmittevés közepette -mikor nálatok vagytok- lehúzza a bugyit, hogy hatásosabb legyen az álcázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!