Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek melyik a rosszabb? A stréber, vagy a kocka?
Én ugyan srác vagyok, de szerintem a kocka a rosszabb, mert a stréberből egy tapasztaltabb csaj még faraghat egy "normális" embert, akinek vannak barátai, meg tud szórakozni (kulturált kereteken belül), de a kocka már megszokta, hogy olyan lányokra recskázik, akiknek .JPG-re végződik a nevük; meg a strébernek rengeteg szabadideje van, amiben művelődik valószínűleg - a kockának is, de mindet gép előtt tölti, haszontalanul, azaz elhülyül
és még sorolhatnám...
ezek persze a szélsőségek, szóval senki ne vegye magára, aki egy picit is mérsékeltebb vagy (pozitív irányban) különbözik!
és ti mit gondoltok, csajok?
első: de muszáj dönteni :P
stréber kocka meg nem létezik :P
Azért mert valakinek van esze és tanul is vele ahelyett hogy elk*rná, bulizná, inná, vagy ért a gépekhez még nem biztos hogy béna, barátok nélküli egyén!
Én személy szerint sokkal jobbnak tartom őket, és az az undorító számomra aki a mai tinik tipikus életét éli, szórakozás, pia, bulik, esztelenség, heccek...
Én inkább a srébert választanám mert a gépeket nem szeretem sőt szerintem nem is kéne olyan ember aki nem stréber mert nekem fontos hogy olyan végzettsége legyen mint nekem (legalább diploma) és ahhoz elég strébernek kell lenni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!