Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén: vígasztalhat az bárkit is, hogy mások szerint nála sokkal rosszabb fiúnak/lánynak is van párja?
Gyakran olvasom itt a következő vígasztaló szavakat: "Nálad sokkal csúnyább, butább embereknek is van párjuk, ne aggódj emiatt!"
Ez önmagában szép és jó, de szerintem igazából csak olaj a tűzre. A megszólított egyén maga is látja, hogy jobb másoknál, mégis ő van egyedül és nem azok. Ilyenkor felvetődik benne a kérdés, hogy talán mégsem olyan jó ő, mint gondolja és újabb példánnyal gyarapodik a látszólag remek, belül viszont lelkibeteg emberek tábora.
Nekem az a bajom, hogy hiába vagyok 185 centi, arcra nem vagyok egyáltalán jóképű és a humorom is nulla, nincs mindenre vicces megjegyzésem csak egy szeretetrevágyó pasi vagyok.
17/F
Szerintem ha valakinek azt mondjak, hogy nalad sokkal benabb embereknek is van parjuk, akkor az csak az illeto intelligenciajan mulik, hogy elgondolkozik-e, hogy ezek szerint akkor valamit rosszul csinal, par dolgot at kellene gondolnia, atertekelnie onmagaban es valtoztatnia bizonyos tenyezokon, hogy sikeresebb legyen... vagy epp ellenekezoleg: meg jobban osszeomlik es kvazi igy szerez onigazolast, hogy ezek szerint akkor meg azoknal az embereknel is benabb es szerencsetlenebb.
Minden csak ertelmezes kerdese: pozitivan es negativan is hathad rad egy-egy ilyen mondat, te dontod el, hogy mit hozol ki belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!