Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek melyik a rosszabb? A stréber, vagy a kocka?
Én ugyan srác vagyok, de szerintem a kocka a rosszabb, mert a stréberből egy tapasztaltabb csaj még faraghat egy "normális" embert, akinek vannak barátai, meg tud szórakozni (kulturált kereteken belül), de a kocka már megszokta, hogy olyan lányokra recskázik, akiknek .JPG-re végződik a nevük; meg a strébernek rengeteg szabadideje van, amiben művelődik valószínűleg - a kockának is, de mindet gép előtt tölti, haszontalanul, azaz elhülyül
és még sorolhatnám...
ezek persze a szélsőségek, szóval senki ne vegye magára, aki egy picit is mérsékeltebb vagy (pozitív irányban) különbözik!
és ti mit gondoltok, csajok?
utolsó előtti: hát igen, engem is meglepett, mekkora vitát kavartam :D
utolsó: ez igaz, mint mondtam, én is átmenet vagyok (félig ilyen, félig olyan, de mérsékeltebben), de én úgy értettem, hogy a szélsőségek közül melyik a rosszabb? :)
a francba XD >.<
az egyébhez akartam >.<
esetleg átraknák a moderátorok?
A kocka az a jobb, mert az legalább vicces tud lenni, meg általában jó fejek akikkel el lehet hülyülni és vannak haverjaik, csak általában WOW-on találkozik velük. De a kockák legalább jó fejek, hatalmas vicceket tudnak.
A Stréberek meg jellemtelen kis nyomik akikkel max a tanulásról lehet dumálni.
Én csak azt nem értem, miért nevezik "életnek" azt, mikor az ember tizenévesen a hétvégéit diszkókban tölti, általában beb*szva és véletlenszerűen más csajokat/pasikat egy éjszakára felszedve. Ja értem, aki szerint ez nem jó, az b*zi meg antiszociális, és nem lesz mire visszaemlékeznie. Ez elég szánalmas.
Ja és mi megy általában a diszkókban? Lerészegedés, drogok, koktélért sz*pás a WC-ben, és sok olyan csaj, aki csak azért lepippantana egy pasit, mert az jól néz ki. Hát bakker, tényleg ez az élet értelme, erre lehet emlékezni. Közben b*szogassuk azokat, akiknek ez idegen, és nem bulizósak. Tiszta értelem.
Élj a mának. EGy lóf*szt.
"szerintem meg mindenki kocka, aki itt ül a gyakorikérdések előtt..."
Ebben van valami azért. Remélem mindenki magába nézett egy pillanatra. :o)
igen,én magamba néztem és lehet hogy majdnem minden este feljövök ide de attól még nem vagyok kocka
egyáltalán nem,mert tudok lenni nélküle
amúgy szerintem rosszabb a kocka
kocka vagyok, idén diiplomázok, 4.5-ös átlaggal.
Tehát stréber is vagyok.
Mindemelett egy héten kétszer bebaszok. Hogy is van ez?
+ van egy két éves kapcsolatom, a barátnőmért sokan ölnének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!