Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan van felháborodva?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van felháborodva? Mindenki válaszát várom

Figyelt kérdés

Lassan már két hete együttvagyok azzal a lánnyal, akiről már régóta álmodoztam :)

Mióta elkezdődött az iskola, az utazás miatt mindig korán kell kelnem (5:30), így érthető, hogy hamarabb is fekszem le aludni. Ez viszont zavarja a barátnőm...

Nem hiszi el, hogy nem tudnék tovább fennmaradni 10-10:30nál, hogy tovább bírjunk az interneten beszélni egymással. A helyzet az, hogy bírnék, tegnap fél 1ig beszélgettünk, de ennek az lett az eredménye, hogy ma egész nap alig tudok ébren maradni...

Ezt mondtam neki is, mire meglepő válasza volt: "Jó, ha nem érdekellek, akkor menj aludni mindig, és ne is beszélgess velem".

Szerintetek én vagyok bunkó, mert szeretném kialudni magam, vagy Ő kér itt sokat?

2012. szept. 25. 16:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Vagy helyre kell tenni vagy kidobni!
2012. szept. 25. 16:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

pff lehetne megértőbb.Buta egy csaj.

Hány éves vagy?olyan 15 körül lehetsz.Ne hajnali 1ig beszélgessetek.Inkább 23ig max.Azért több mint a 22:30 és aludni is tudsz..

2012. szept. 25. 16:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg gondolom, ha ő fáradtabb, két szó után lelép...
2012. szept. 25. 16:10
 4/16 Rs. ***** válasza:
100%
hülye egy csaj és hisztis. :D
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen érti a csaj, csak szórakozik és manipulál. Ezt nem szabad eltűrni, mert az önértékelésed rovására megy.
 6/16 job ***** válasza:
ha valaki nem tud toleràlni dolgokat akkor hagyni kell mindennek meg van az ideje ha az a làny nem èrt meg ès nem tud kompromisszumokat kötni akkor mit fog egy pàrkapcsolatban csinàlni ùralkodni parancsolgatni ha nem èrt meg hagyd keress olyat aki el fogad meg meg is èrt
2012. szept. 25. 16:11
 7/16 anonim ***** válasza:

Hülye tinicsaj, aki már most ki akar sajátítani magának. mondd meg neki, hogy beszélgetni élőben kell, nem neten. És azt is megmondhatod neki, hogy ha éremben akar veled társalogni, ahhoz pihenésre van szükséged.

De az ilyen általában ezt nem érti meg. Majd idővel jön a "haverok fontosabbak, mint én" zsarolások stb-stb. Kitartást! :)

2012. szept. 25. 16:13
 8/16 anonim ***** válasza:

nem te vagy a bunkó!!!!!!!!

menekülj amig még tudsz,fuss ahogy a lábad birja,olyan messze tőle amennyire csak lehetséges!!!!!!!!!!!!!!!!

ez az igazi hárpia tipus,komolyan mondom!!!!!!!!

9/16 Diavolino44 ***** válasza:
Nalam az alvas szent dolog, nagyon nehezen alszom el, szoval felolem lehet a vilag legjobb noje akkor is akkor fekszem amikor en akarok. Kibirhatatlan vagyok ha nem alszok legalabb 6 orat. Csajt egyertelmuen jegeleni kell, vagy megszokja vagy mehet a levesbe!
 10/16 anonim ***** válasza:

Lehet szerelmes vagy, de a rózsaszín köd mögött egy önző buta liba van. Mondd meg neki, hogy keljen ő is akkor, amikor te. Csináljátok egy héig. :D

Utána könyörögni fog, hogy hadd aludjon már 9kor.:D

2012. szept. 25. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!