Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van felháborodva? Mindenki válaszát várom
Lassan már két hete együttvagyok azzal a lánnyal, akiről már régóta álmodoztam :)
Mióta elkezdődött az iskola, az utazás miatt mindig korán kell kelnem (5:30), így érthető, hogy hamarabb is fekszem le aludni. Ez viszont zavarja a barátnőm...
Nem hiszi el, hogy nem tudnék tovább fennmaradni 10-10:30nál, hogy tovább bírjunk az interneten beszélni egymással. A helyzet az, hogy bírnék, tegnap fél 1ig beszélgettünk, de ennek az lett az eredménye, hogy ma egész nap alig tudok ébren maradni...
Ezt mondtam neki is, mire meglepő válasza volt: "Jó, ha nem érdekellek, akkor menj aludni mindig, és ne is beszélgess velem".
Szerintetek én vagyok bunkó, mert szeretném kialudni magam, vagy Ő kér itt sokat?
A csaj egy hisztis pitsa. Rakd helyre. Ha nem megy, dobd, hátha ráébred, hogy idióta.
24/N
Mekkora b.unkó és idióta barátnőd van már... -.- Bocs, de tényleg!
Ha barátomnak vagy nekem korán kell lefeküdni, akkor hagyjuk a másikat, és nincs egy pisszenés se, sötétben kommandózunk telefonnal világítva, hogy véletlenül se keltsük fel és átmegyünk 2 szobával arrébb, ha kell valami hangosabb dolgot intézni (pl telefon, akármi)...
Hány éves 15?
Ez olyan idétlen komolyan...
Amúgy sz.rd le. Öcsémnek is hasonló barátnője volt, hasonló kaliberű dolgok akadt ki, csak öcsém nem törődött vele. 3 héten át ne tudd meg milyen hisztit levágott a csaj. Láttam öcsémen, is hogy nézi, hogy hát te hülye vagy szívem... De nem hagyta magát, nem engedett neki, és a csaj belátta, hogy nem fogja tudni zsarolni, ha megdöglik akkor sem. Pedig ott aztán ment az érzelmi zsarolás a köbön, nekem elhiheted, én szakadtam a röhögéstől, annyira szánalom volt. :D És még mindig együtt vannak, szóval nincs semmi abban, ha jogosan - mert ez jogos - nemet mondasz neki.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!