Miről szól az új médiatörvény? (Mért van mindenki ennyire felháborodva? )
több mint 150 oldalas
Szóval maximum a seggelős jogászok ismerik akik "szeretnek" olvasni.
Többek közt amúgy korlátozni akarják az információáramlást.
Én egészen kb 1 órával ezelőttig nem akartam belefolyni a politikába, nem is értek hozzá mert van nekem e nélkül is elég bajom, de ez a médiatörvény kiverte nálam is a biztosítékot. Mivel médiatudomány szakos hallgató vagyok, ebből kifolyólag nagy valószínűséggel vhogy a médiában fogok elhelyezkedni. Pont az újságírás érdekelt volna, szívesen írtam volna kritikákat is stb.
Így viszont, h megszűnik a sajtószabadság, mi értelme lenne az egésznek? Tűzhetek ki új célokat magam elé.
Ez az egész annyira szigorú lesz, h ha csinálok egy blogot és azon olyan dolgokat írogatok, ami a "nagy embereknek" nem tetszik, akkor már büntetnek is?
Lehet naiv kérdés, de nem lehet vhogy ezt a médiatörvényt visszavonni? Értem, h most elfogadták, de nem lehet vhogy megakadályozni, h érvénybe lépjen ez az egész?
(Bocsánat a feltett kérdésekért és h nem teljesen a kérdésre válaszoltam!)
Előző vagyok.
És mi lesz pl a humoristákkal és parodistákkal? Ők sem figurázhatnak ki politikusokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!