Miről szól az új médiatörvény? (Mért van mindenki ennyire felháborodva? )
Figyelt kérdés
Nem elfogult, szélsőakármelyikoldali választ kérek, hanem OBJEKTÍVET.2010. dec. 21. 19:23
11/14 anonim válasza:
"bocs, én voltam a hülye, hogy megkérdeztem -.-""
Miért?
12/14 A kérdező kommentje:
Azért, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy az a hosszú paksaméta, egy médiatörvény pont észak-koreai kommunista diktatúrát fog teremteni. Ez úgy f@szság leírva, ahogy van. Új testületekről van szó, arról igen. Cenzúráról nincs. Arra voltam kíváncsi, hogy mik azok a sarkalatos pontok, amik mindenkit érintenek, nem arra, hogy ki milyen diktatúrát gondol az új kormányba. De úgy látom, hülyeség volt.
2010. dec. 22. 09:08
13/14 anonim válasza:
Figyelemelterelés az egész. Sok ember, akik eddig leszarták magasról az egészet, most felkapják a fejüket, hogy "mi, hogy az én állítólagos szabadságom valaki korlátozza?" Mintha eddig meg lehetett volna fogalmazni médiában, sajtóban valós kritikát a rendszer ellen. Ez szimplán a tömegek finomhangolása, és az igazán fontos dolgokról való figyelemelterelés. Ahogy minden az, amit sajtóban, médiában veséznek napról napra, mindig van valami újabb marhaság.
14/14 anonim válasza:
nem új médiatörvény kell, hanem azt a szociális rendszert, ami azt támogatja, h megélhetési okokból emberek gyermekeket szüljenek, mint a büdös cigányok!!! ezt kell helyreállítani!!! Grat Magyarország képviselőinek,h milyen szép gyerek a 2011 első babája!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!