Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan voltam felháborodva?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel elutaztam a nagyszüleimhez é a barátom kísért ki, aki ment utána dolgozni. Tudni kell, hogy nem reggeliztünk, és ő bement a pékségbe és meg sem kérdezett, hogy kérek e valamit. Én 2 és fél órát utazok vonattal, amit tudott. Felhoztam neki, hogy mennyire rosszul esett . Ő meg azzal védekezett, hogy miért nem szóltam neki. Azért nem szóltam neki, mert kíváncsi voltam mennyire figyel rám, mert mostanában sokat piszkál, meg eléggé flegma velem szemben. Aztán próbálta odaadni a kajáját, de hiába mondtam, hogy nem azon van a hangsúly, hanem, hogy mindig én vagyok a figyelmes a kapcsolatban , mire mondta, hogy vegyen el, mert " szétveri a fejemen",aztán pénzt próbált adni,elindultam a vonat felé, ő a munkahelyére, de aztán utánam jött, hogy ő így nem tud elmenni , ezért megcsókolt, úgy érzem mindig nem érzi a lényegét. Nagyon szeretem, de sokszor beszél így velem. 1 éves kapcsolat. Én 20 éves lány, ő 25 éves fiú.2013. júl. 17. 06:47
11/12 anonim válasza:
2,5 óra alatt nem haltál volna éhen, nem olyan megbocsáthatatlan bűn, ha nem jutott eszébe, hogy neked is hozzon valamit. Ha meg más bajok vannak, akkor ne ezen az egy eseten lovagolj :)
12/12 anonim válasza:
Nekem a pasim ilyen mostanában, mint Te Kérdező. Viszem neki a kaját az ágyba, azt csináljuk amit ő szeretne, mégis a fejemhez vágja hogy nem törődök vele, mert az éjszaka nem cirógattam meg a hátát és nem takargattam be mint egy puját -.- Szerintem abszolut hülyeség ilyen apróságon kiakadni, hogy úúúristen nem kérdezett meg!!! meg hasonlók. Néma gyereknek anyja se érti a szavát, ha akarsz valamit van szád és hangod, szólsz és ennyi. Nyilván egy idő után nem olyan egy kapcsolat sem mint az első hónapban, fogadd el hogy nem te töltöd ki a párod fejét a nap 24 órájában.
Szakíts vele, ha ezek a dolgok nem tetszenek és nem tudtok túltenni a saját önzéseteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!