Mire jó ez sok terhesnek, meg anyának?
Húúú...hogy lehet nektek gyereketek és férjetek?Ki bírja ki az ilyen viselkedést!Ne haragudjatok de én azt hiszem nem voltam szerencsés a 16 órás vajúdással,de a szám nem jár,mert nem az volt a fontos,hogy nekem fáj,hanem,hogy kijöjjön biztonságban a babám!Az EDA bizonyítottan hat a babára is!Az az orvos palánta aki ezzel ellenkezik,az olvasson utána!
Nem szégyenlitek magatokat?Ezt fogja a gyerek is tanulni?Hogyan kell mocskolni egymást!!!Hát gyönyörű anyák lesztek mondhatom!
Ki lehet bírni a szülést,nem kell belehalni!Ha valaki nem bírja a fájdalmat...ne menjen fakírnak!Mindig lesznek olyanok,akik ezt tartják megfelelőnek!De nektek hány osztályotok van,hogy egymást ölitek,mert senkinek sem lehet igaza csak nekem!"Mindenki hülye...csak én vagyok repülő!" Szégyen!Ilyenek a mostani anyák!
Először is: a "vérre menő" vita, amit már vagy húsz hozzászólás erejéig folytat itt pár valaki, engem nem érdekel.
Én csak a kérdésre szeretném a véleményemet leírni. Én is úgy gondolom, hogy indokolatlanul tömi sok anyuka a gyerekét különféle gyógyszerekkel. És erre rásegít sok gyerekorvos is, akik szintén támogatják, hogy minden problémára adjál be valamit a babának. Vannak ismerőseim, akik 4-5 hónapos kisbabájuknak rendszeresen adnak/adtak fájdalomcsillapítót, mert: "fáj a feje", "fogzási fájdalma van", "fáj a hasa". Én ezt nagy hibának tartom. Más az, amikor egy kisbabának tényleg komoly fájdalma van és be kell avatkozni. És megint más, amikor csak sírdogál és az anyuka unja, hogy mindig ölben csitítgassa. Mert sajnos van ilyen, nem is kevés. A baba pedig előbb utóbb úgy megszokja, hogy minden kis apró fájdalomra kap valamit, hogy a végén egy szúnyogcsípés miatt is ordítani fog. Ilyen ismerősöm is van, aki így járt. Én összesen 1 alkalommal adtam eddig gyógyszert a kisfiamnak, pedig már 16 hónapos. Akkor is azért, mert 39 fok fölötti láza volt. Ha fogzott, náthás lett (2x1 napot volt összesen) gyakrabban szoptattam, ez volt a leghatékonyabb fájdalomcsillapító és immunerősítő. Vissza kellene térni a természetes módszerekhez!
"Ki lehet bírni a szülést,nem kell belehalni!Ha valaki nem bírja a fájdalmat...ne menjen fakírnak!"
Tehát ezek szerint, aki nem bírja a fájdalmat, az meg ne szüljön?
Mindenkinek gyors,könnyű szülést kívántok,de ha valakinek sikerül is,azt leszóljátok?
Na hát köszönöm szépen!Nekem inkább ne kívánjon senki semmit.A kérdezőnek gyors szülése volt,jó neki.Irigyek vagytok?
Képmutatás,kétszínűség,undorító,amikor gyors,könnyű szülést kívántok.Gratulálok kedves anyukák!
Érdekes a reakciód. Azt osztod ki, aki gyorsan szült és emiatt veri a mellét, hogy ő hős?! Mintha rajta múlna...
Én amikor valakinek gyors szülést kívánok, akkor az őszintén mondom és nagyon remélem, hogy ha így is sikerül neki, akkor nem jön ide vissza és kéri a kitűzőket a mellére, a nehezen szülő nőket mocskolva, hanem inkább örül annak, hogy így sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!