Három hónapos, ma időre kell mennünk 2-re. S eddig 7.30-tól még csak fél órát aludt a cicin. már mindent megtettem, mózesba kint, babaágyba, hordozóba kint, ringattam, dajkáltam, jóllakót, cici nem kell! annyira kiakasztott, hogy már a sírást én sem tudom abba hagyni (ő is sír, mert már nagyon fáradt). Ma még csak 2 szelt kenyeret ettem, én is éhes vagyok, éjszaka is fél kettőtől négyig fent volt. Valamit rosszul csinálok? vagy nincs türelmem az egészhez? kiszaladnák a világból szívem szerint:(
2011. okt. 4. 12:04
1/9 anonim válasza:
te is emberből vagy, kiakadtál. Majd elmúlik, lesznek még ilyen napjaid neked is. Akkor a legrosszabb, ha még kapkodsz is.
2011. okt. 4. 12:10
2/9 anonim válasza:
érzi rajtad hogy türelmetlen, ingerült vagy. Tedd a kiságyba, vagy járókába, ahol biztonságban van, csukd rá az ajtót, és egyél egyet, számolj el 10-ig, 100-ig, és ha lenyugodtál akkor vedd fel újra. NYUGI!! akkor ő is megnyugszik
2011. okt. 4. 12:10
3/9 anonim válasza:
vannak, és lesznek is még bőven ilyen napok.
2011. okt. 4. 12:11
4/9 anonim válasza:
Valami nem jó neki, azt kell kitapasztalni, hogy mi. Hasa nem fájhat? Éppen a foga is jöhet, attól is nyűgösebbek. Próbáld meg kint babakocsiban hason altatni. Nálunk mindig bevált. Tologasd addig, amíg el nem alszik. Az sem baj ha sír, ordít. Hagyd, el fog aludni. De ha mindig felveszed, amikor sír, abból semmi jó nem lesz.
2011. okt. 4. 12:12
5/9 anonim válasza:
val.színű front van. én babám is extra nyűgi :)
zuhanyozzatok le, aztán tedd cicire. nálunk ez be szokott válni.
kitartást kívánok :)
2011. okt. 4. 12:17
6/9 anonim válasza:
Az én gyerekem már elmúlt 1,5 éves, mégis, amelyik nap időre megyünk, meg van bolondulva. Valószínűleg én is, és tőlem veszi át. Szóval, ami a legnehezebb: NYUGI! Végy egy nagy levegőt. Olyan még nem volt,hogy ne lett volna sehogy....:)
2011. okt. 4. 12:32
7/9 anonim válasza:
Szia, én is így voltam, és tudod mit csináltam: elvittem sétálni, ő elaludt, én meg betettem az mp3-at a fülembe és hallgattam a kedvenc zenéimet, amikről tudtam, hogy megnyugtatnak, - persze szemben volt velem a fiam láttam, stb-stb. még mielőtt valaki belém kötne. Reggel egy jó nagy adag kávéval nyitottam a napot, bár tudom hogy ez az ébredéskor még nem használ semmit. Én néha magam mellé tettem éjjel a fiamat, hogy aludjon vissza, - ez csak kb negyed óra volt - aztán szépen visszacsempésztem az ágyába, én meg aludtam tovább és mégsem szokott be a mi ágyunkba és soha nem kelt ordítva, hogy hol van, mert az ágya az enyém mellett van és látott engem.
Az összeszokáshoz amúgy is azt mondják, hogy hat hét kell...hát nekem vagy fél év kellett és a Suttogó nélkül még napirendünk a mai napig nem lenne az tuti :-)
2011. okt. 4. 12:34
8/9 anonim válasza:
2,5 hónnaposak vagyunk, de mi is nagyon nyűgösek. Szerintem is front van :(
2011. okt. 4. 12:53
9/9 anonim válasza:
Ó de sok ilyened lesz még, mivel az anyák is csak emberek ilyen előfordul. Amúgy ha valamit elterveztem, mondjuk minden szombaton járunk usziba és eleinte direkt úgy próbáltam altatni, hogy "jó" legyen, akkor tuti bekavart, egy ideje hagyom a fenébe, ha alszik, alszik, ha nem akkor nem, mindig kibírta az ügyintézéses dolgokat. 10 hónapos kisfiú anyukája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!