Mire jó ez sok terhesnek, meg anyának?
Végülis most min marjátok egymást? Mert itt olyat is olvastam, hogy aki 2 óra alatt megszült, az nem is szült. Mivan?? Bocs már, hogy pl én is "csak" 3 órát szenvedtem a babámért, próbáltam húzni a dolgot, de nem jött össze... Legközelebb igyekezni fogok, hogy min. 26 órát tartson, hogy elmondhassam, hogy HŐS vagyok, merthogy ugye ez a lényeg, nem az, hogy megérkezett a baba.
Esküszöm nem értelek Titeket. Minek kell egymás torkának esni minden hülyeségen? Ki így csinálja, ki úgy, ettől még nem vagytok többek vagy okosabbak vagy erősebbek vagy szebbek... Komolyan mint a dedóban. Szégyelljétek magatokat, felnőtt, értelmes nők, anyák vagytok, nem?
A kerdes iroja pontosan tudta, hogy vitat fog szitani.....
ne haragudj, ennyire unatkozol? inkabb a babadra fordits az idod, es csinald ugy, ahogy jonak latod.
Mindenki maskepp neveli a gyermeket, mas elvek szerint elunk, de egy ertelmes felnott ember ezt tiszteletben tartja es nem kritizalja a masikat csak azert, mert valamiben nem ert egyet, es egy dolog tuti kozos mindannyiunkban, akarhogy, akarmennyi ido alatt szultunk, EDA-val, vagy nelkule, imadjuk a gyerekeinket, es a legjobbat akarjuk nekik.
es pontozzatok le nyugodtan, latom ez valakinek a maniaja........
nevetseges!
Nos, ebben teljesen igazad van. Kár volt időt pocsékolni és energiát rá. :-SS
Biztos nem tudja máshol levezetni a stresszt vagy a fölös energiáit..:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!