Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros hegszétválás másfél...

Császáros hegszétválás másfél év után? Járt már így valaki?

Figyelt kérdés
Szülés után 2x szétnyílt a hegem akkor jártam vissza mosásra összeforrt mindkétszer!Na de tegnap estére megint másfél év után.Holnap megyek dokihoz.Ügyeleten voltam ma lefertőtlenítették és beragasztották.Addig itthon kezelem.Aztmondta a doki ez orvosi műhiba.Járt már így valaki???

#év #hegszétválás.mésfél
2012. júl. 8. 11:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

Bennem a májfunkció szó maradt meg, hogy azt nézik a vérvétellel. Persze biztosan még sok más dolgot is, csak az orvos is mintha így mondta volna. Meg vizeletvizsgálat is volt előtte. És csak úgy írta fel a tablettát. De biztos néznek hormonszintet is pl. Meg gondolj bele, ha csak úgy minden nélkül bemondásra lehetne hozzájutni a tablettához, akkor akár vény nélkül is árusíthatnák.

Úgy tudom azoknak, akiknek magas a koleszterinszintjük nem is ajánlják. Meg akiknek túl sok pluszkilójuk van. De végül is lehet, hogy már vannak olyan tabletták, amelyeknél ez sem szempont.

Szomorú, de az a tapasztalatom azok alapján, amit hallok, hogy nagyvárosokban alaposabb az orvosi ellátás, felelősségteljesebben dolgoznak az orvosok, talán a konkurencia miatt, mert sokan mások is vannak rajtuk kívül, van a betegnek választási lehetősége, kistelepüléseken meg úgy vannak vele, hogy úgyse értenek hozzá, nekik így is jó.

2012. júl. 14. 12:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!